Sāka sist vadītāju un paši sēdās pie stūres. Dzēruši vīrieši Kurzemē nozaguši taksometru (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taksometrs. Ilustratīvs foto.
Taksometrs. Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Aizvadītās nedēļas nogalē Kurzemē dzēruši vīrieši nozaguši taksometru, bet Valsts policijā (VP) par notikušo sākts kriminālprocess, informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Svētdien, 22. novembrī, VP tika saņemta informācija par to, ka divas personas pārvietojas ar svešu automašīnu. VP abus vīriešus aizturēja Talsos un sāka kriminālprocesu.

Pēc Šeršņovas teiktā, izmeklēšanā noskaidrots, ka divi vīrieši lietojuši alkoholu un pēc iedzeršanas nolēmuši ar taksometru doties atpakaļ uz Rīgu. Ceļā uz Rīgu priekšā sēdošajam pasažierim ar taksometra vadītāju nezināmu iemeslu dēļ izcēlies konflikts, kā rezultātā vīrietis sācis taksometra vadītāju sist.

Taksometra vadītājam izdevies aizbēgt, taču vīrieši neatmetuši domu nokļūt savā galamērķī, tāpēc viens no vīriešiem sēdies pie stūres un devies ceļā.

Talsos automašīnai radušās tehniskas problēmas, līdz ar to ceļu uz autoostu vīrieši turpinājuši kājām, līdz VP Kurzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas amatpersonas viņus aizturējušas.

Šeršņova sacīja, ka abi vīrieši aizturēšanas brīdī bija aptuveni trīs promiļu reibumā. Abi iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē un bez tiesībām. VP Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkņa amatpersonas turpina izmeklēšanu sāktajā kriminālprocesā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu