FOTO ⟩ Ausī ielidojis kukainis, kurš jādabū ārā ar šļircēm: Aija Andrejeva pastāsta, kā viņai klājas Peru džungļos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Aija Andrejeva sociālajos tīklos nesen paziņoja, ka uz laiku pamet Latviju, lai dotos ekspedīcijā uz Peru džungļiem. Nu Andrejeva sociālajos tīklos sekotājiem pastāstīja par jaunāko no savas ekskursijas. 

Mūziķe dalījās ar vairākiem kadriem no eksotiskās ekspedīcijas, sīki izklāstot, kā viņai klājas.

"Mākoņmežu pakājē. Pirmais pārgājiens pa džungļiem. Iepazināmies ar pāris metodēm, kā džungļos izdzīvot, piemēram, tikt pie tīra dzeramā ūdens, iepazinām dažādas skudru sugas, termītus, milzu tauriņus visdažādākajās krāsās, satikām spalvainos pērtiķus, kuri izskatās pēc mazām gorillām, ziedus, gigantiskās papardes, efejas, fikusus, orhidejas - īsāk sakot, visi iespējamie augi, kuri mums mājās aug puķu podos.

Adaptācija notikusi. Jā, arī mans prāts beidzot ir norimies un pieņēmis dzīvību, kas te valda - neraustos no katra lidojoša naktstauriņa, sienāža, degunradžvaboles, kura ir dūres lielumā un sprīdi gariem prusakiem. (cenšos, no sirds). Šeit mēs esam ciemiņi.

Tikko uzrakstīju šos vārdus, mamma daba izlēma mani pārbaudīt - manā ausī kaut kas ielido un sākas panika...

Operācija "dabon kukaini ārā no auss". Paldies puišiem un gidam, kuri noreaģēja ātri un ar trīs ūdens šļircēm izskaloja to kukaini laukā.

P.S. - savējie visticamāk nojauš, kāda maštāba panika tā bija. Turpmāk lakats ap ausīm būs mans galvenais apģērba gabals, un šļirce, lai var izskalot nevēlamus ciemiņus no auss.

Neskatoties uz pārbaudījumiem, mēs izbaudām katru brīdi! Un jau šodien dodamies tālāk džungļos - pazudušās Inku pilsētas Paititi meklējumos," rakstīja Andrejeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva)

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu