"Nākamsezon Porziņģis un Luka būs otrs labākais duets NBA." Apskatnieks paredz "Mavericks" iesaisti cīņā par titulu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

ESPN apskatnieks Makss Kelermans raidījumā "First Take" atzinīgus vārdus veltījis Dalasas "Mavericks" un Kristapam Porziņģim.

Kelermans kopā ar kolēģiem apsprieda potenciāli lielākos čempionvienības "Lakers" konkurentus Rietumu konferencē. Apskatnieks īpaši vēlējās izcelt tieši "Mavericks" komandu.

Žurnālists norādīja, ka Denveras "Nuggets", kuri aizvadītajā sezonā spēlēja konferences finālā, starpsezonā ievērojami sastāvu nav uzlabojusi, savukārt, Losandželosas "Clippers", iespējams, esot uzlabojuši sastāvu, bet tikai nedaudz. Kelermans uzskata, ka pie labas veselības tieši Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" varētu būt "Lakers" galvenā konkurente rietumos.

"Porziņģis izlaidīs sezonas sākumu, jo Dalasa ar viņu apiesies ļoti uzmanīgi. Protams, klauvējot pie koka, pieļauju, ka viņš tik un tā nospēlēs lielāko daļu sezonas. Un pagājušā gada izslēgšanas spēlēs "Clippers" paveicās, ka viņi uzvarēja "Mavericks"," sacīja Kelermans, atsaucot atmiņā apšaubāmās tiesnešu darbības, kas noveda pie latvieša izraidīšanas no viņa izslēgšanas spēļu debijas mača.

Līdz ar to, pēc Kelermana domām, "Mavericks" ar pilnu sastāvu šajā sērijā būtu triumfējuši. Tāpat viņš uzskata, ka Dončičs jau tagad ir augstākā kaluma superzvaigzne, bet arī viņam vēl ir vieta progresam.

"Viņš varētu precīzāk realizēt tālmetienus. Viņš izmet daudz trīspunktniekus, bet varētu būt precīzāks. Viņš izskatās pēc metienu realizētāja. Sagaidu, ka viņa metiena precizitāte uzlabosies, kas ir baisi. Sagaidu, ka uzlabosies arī viņa aizsardzība," 21 gadu vecā slovēņa potenciālu komentē Kelermans.

Protams, lielākais jautājums ir tieši latviešu basketbolista veselība. Apskatnieks uzskata, ka izslēgšanas spēlēs Porziņģis pie pilnas veselības ir vērtīgāks par jau pieminēto "Clippers" otro zvaigzni Polu Džordžu. Līdz ar to "Mavericks" rīcībā, pēc Kelermana domām, ir labākais duets NBA, atskaitot "Lakers" superzvaigznes Entoniju Deivisu un Lebronu Džeimsu.

"Nākamsezon Porziņģis un Luka būs otrs labākais duets NBA. Viņiem ir arī dziļš sastāvs ar efektīviem palīgspēkiem, kā arī labs treneris. Manuprāt, galvenais jautājums ir veselība. ja viņi to spēs saglabāt, tad šī ir tā komanda [kas sastādīs vislielāko konkurenci "Lakers"]," nobeigumā sacīja Kelermans.

Nākamā NBA sezona sāksies 22. decembrī, bet Porziņģis, kā jau minēts, tās sākumu izlaidīs meniska savainojuma dēļ. "Mavericks" starpsezonas līdz šim lielākais papildinājums ir maiņas darījumā iegūtais aizsardzības un tālmetienu speciālists Džošs Ričardsons, tiesa, uz "76ers" šajā darījumā nācās nosūtīt Setu Kariju.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu