Video ⟩ Sociālo tīklu lietotāji sašutuši par publicētu tiešraidi, kurā māte, iespējams, vardarbīgi izturas pret meitiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, kāda sieviete sociālajos tīklos publicējusi video tiešraidi, kurā ar telefonu filmējusi, kā, iespējams, pielieto vardarbību pret sešus gadus vecu meitenīti, vēstī TV3 raidījumā "Degpunktā".

Meitenīte video tiešraidē tiek lamāta un, iespējams, arī sista. Sociālo tīklu lietotāji par publicēto video ir sašutuši un aicina policiju izvērtēt arī citas sievietes rīcības video laikā, piemēram, nepiedienīgas lietas. 

"Šis nevar tikt nepamanīts. Attopieties cilvēki - cik tālu jūs esat gatavi iet. Nabaga mazā dvēselīte...

Nepietiek ar to, ka "live" laikā māte nodarbojas ar seksu, kura laikā konkrētajā telpā ienāk bērniņš. Viņa vēl atļaujās bērniņu sist, tā vietā, lai samīļotu un noliktu gulēt... Man vienkārši trūkst vārdu," sociālā tīklā raksta kāda tiešraides skatītāja. 

Pagaidām nav zināms, kas ir video redzamais vīrietis un vai viņš meitenīti centies aizsargāt. Par notikušo gadījumu kāda tiešraides skatītāja ir vērsusies policijā. 

Valsts Policijas (VP) inspektori nakts vidū ieradās Zemgales priekšpilsētā un nošķīra meitenīti no mātes, kura, iespējams, bija alkohola reibumā. 

"Bērns tika izņemts no ģimenes un nogādāts krīzes centrā. Sieviete nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta resoriskā pārbaude," stāsta VP pārstāve. 

Rīgas bāriņtiesas pārstāve ziņo, ka iestāde gaida policijas izmeklēšanas rezultātus. Tālākā rīcība būs atkarīga no vecākiem - vai viņi vēlas laboties. 

"Ģimenes loceklis tiesīgs pieņemt vienpersonisku lēmumu par aizgādības tiesību pārtraukšanu. Šiem vecākiem tiek dotas 15 dienas, kura laikā mēs vērtējam tālāk visus apstākļus - vai mēs atjaunosim aizgādības tiesības, jo varbūt tā bijusi kāda vienreizēja kļūda.

Pēc 15 dienām lemsim - atjaunot vai neatjaunot aizgādības tiesības. Tālāk tiek ierosināta lieta par pārtraukšanu un tad viss periods tiek pagarināts pat uz vairākiem mēnešiem, kamēr mātei ir iespēja šos riskus novērst, lai bērns varētu atgriezties drošā vidē," saka bāriņtiesas pārstāve. 

Video: Degpunktā sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu