VIDEO ⟩ "Apstājās pie luksofora. Pēkšņi - bladāc!" Pārdaugavā zibenīgi aizdegusies kāda "Audi" automašīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Bauskas ielā, netālu no CSDD ēkas, pēkšņi aizdegusies kāda "Audi" markas automašīna, ziņo TV3 raidījumā "Degpunktā". 

Negadījums noticis Rīgā, Bauskas ielā, kad dienas vidū pie krustojuma ar Mūkusalas ielu apstājusies kāda "Audi" automašīna. No mašīnas motora pārsega nākuši ārā dūmi, kas diezgan ātri pārvērtās par spēcīgām liesmām, liekot autovadītājam mukt prom no sava spēkrata. 

Notikušais negadījums izraisīja īslaicīgus sastrēgumus, taču ļoti ātri reaģēja reaģēja visi operatīvie dienesti, kuri ātri novērsa sastrēgumus un ugunsgrēku. 

"Apstājās pie luksofora, iedegās sarkanā gaisma. Pēkšņi, bladāc, un visa priekšpuse aizdegās! Aizdegās pamatīgi un uzreiz. Pēc tam viņš steigšus izkāpa ārā, un ko lai dara, viss liesmās, viss liesmās!

Pēc tam te aizmugurē aizdegās, pēc tam sāka riteņi sprāgt, bet aizmugurē gāzes balons, kā ieblieza," stāsta aculiecinieks Oļegs.

Oļegs uzskata, ka ugunsdzēsējiem pat vēl ātrāk atbraucot, nebūtu iespēja degošo automašīnu izglābt, jo ļoti ātri uguns apņēma visu. 

"Tādas liesmas, tādas liesmas! Ugunsdzēsēji brauc, bet te deg arvien spēcīgāk, milzu dūmi, te vispār bija bezjēdzīgi braukt," saka aculiecinieks. 

Video: Degpunktā sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu