FOTO UN VIDEO ⟩ Pāris savās Ņujorkas mājās atrod vairāk nekā gadsimtu slēptas pudeles ar viskiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: bootleggerbungalow/Instagram

Kad kādam pārim no Ņujorkas tika paziņots, ka viņu vairāk nekā 100 gadus veco māju uzcēla bēdīgi slavens kontrabandists, viņi to uzskatīja par vēsturisku teiksmu, bet nesenās mājas renovācijas laikā pāris atklāja kaut ko tādu, kas norādīja, ka leģenda varētu būt patiesa, vēstī raidsabiedrība CNN.

Oktobra sākumā Niks Dramonds un Patriks Beikers paziņoja, ka atraduši vairāk nekā 66 viskija pudeles no "sausā likuma" laikiem ASV, kas paslēptas viņu mājas sienās un grīdas dēļos.

"Mūsu sienas ir piepildītas ar spirtu!" Dramonds, kurš negaidīto atradumu dokumentēja virknē ierakstu sociālajos tīklos, rakstīja savā "Instagram" profilā. "Es nespēju noticēt, ka baumas ir patiesas! Mājas pirmais īpašnieks tiešām bija kontrabandists!"

Pāris nedaudz vairāk kā gadu bija dzīvojis mājā, kas atrodas apmēram trīs stundu braucienā no Ņujorkas, pirms diviem mēnešiem viņi nolēma sākt mājas renovēšanas darbus.

Dramonds sāka atrast kontrabandas viskija pakas sienās un zem grīdas dēļiem, pēc tam, kad viņš bija nonācis pagrabā caur neaizsegtu lūku grīdas iekšpusē, viņš atradis vēl vairākas viskija pudeles.

Alkoholiskais dzēriens ir skotu viskija zīmols ar etiķeti "Old Smuggler Gaelic", kas tiek ražots vēl šodien. Katra pudele bija iesaiņota salvešpapīrā un salmos.

Sākotnējais mājas īpašnieks bija vācietis, pazīstams kā grāfs Ādolfs Humpfners.

Izpētījis laikrakstu arhīvu un dažādas juridiskas tīmekļa vietnes, Dramonds uzzināja, ka Humpfners pilsētā bija pazīstams kā noslēpumains cilvēks un viņa vārds izskanējis daudzos skandālos. Viņš nomira pēkšņā nāvē, aiz sevis atstājot kontrabandas dzērienus, kā arī stipri apstrīdētu bagātību.

Pāris plāno atstāt tukšās viskija pudeles, no kurām dzira iztvaikojusi, mājās, bet pilnās pārdot. Tiek lēsts, ka pilnas šī viskija pudeles ir aptuveni 1000 dolāru vērtībā, sacīja Dramonds.

Pāris norādīja, ka noteikti saglabās vienu no pilnajām viskija pudelēm paši sev, lai nogaršotu dzērienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu