Autopsijā ir noskaidrots Maradonas nāves cēlonis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Djego Maradona
Djego Maradona Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārā futbolista Djego Maradonas mirstīgajām atliekām ir veikta autopsija un ir noskaidrots argentīnieša nāves cēlonis, vēsta CNN.

Argentīnas futbola leģenda mūžībā devās 25. novembrī. Medmāsa, kura pieskatījusi futbolistu izsaukusi ātro palīdzību, kas veica mēģinājumu bijušo futbolistu atdzīvināt ar sirds masāžu, bet tas neesot bijis sekmīgs.

Noskaidrots, ka nāves iemesls bijis akūta sirds mazspēja, kas novedis pie plaušu edēmas. Sirds mazspēja ir hroniska kaite, kas paredz, ka sirds pietiekamā apjomā nespēj pumpēt asinis, kas var novest arī pie šķidruma uzkrāšanās plaušās.

Argentīnas izlasē uzbrucējs aizvadīja 91 maču, izceļoties ar 34 vārtu guvumiem. Savukārt klubu karjerā viņš ir pārstāvējis tādas vienības kā "Barcelona", "Sevilla", "Napoli", "Boca Juniors" un "Newell's Old Boys" 451 spēlē izceļoties ar 259 precīziem sitieniem.

Kopš 1994. gada, tiesa, ar pārtraukumiem argentīnietis ir strādājis arī par treneri. Aizvadīto sezonu speciālists noslēdza pie Argentīnas futbola kluba "Gimnasia y Esgrima" stūres. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu