"Viņš ir monstrs!" Apskatnieks pirms gaidāmās sezonas velta lielas uzslavas Porziņģim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

ESPN apskatnieks Makss Kelermans šoreiz diskusijā par labākajiem līgas duetiem iesaistījās ar kolēģi un bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) centra spēlētāju Kendriku Perkinsu. Kelermans, pamatojot savu viedokli par "Mavericks" kvalitāti, veltīja lielas uzslavas Kristapam Porziņģim.

Klermans jau iepriekš sarunā ar kolēģi Stīvenu A. Smitu, kad tika aicināts nosaukt lielāko draudu Losandželosas "Lakers", pieminēja Dalasas "Mavericks" vienību, norādot, ka Dončičam un Porziņģim nākamsezon ir visas iespējas kļūt par līgas otru labāko duetu. Tagad sarunā ar Perkinsu Kelermans ir plašāk paudis savu viedokli par Porzinģa un Dončiča dueta spēku.

"Sākšu ar Porziņģi. Nedomājiet par Porziņģi, kuru redzējāt tagad. Domājiet par Porziņģi, kuru redzējāt "Knicks" sastāvā. Viņš vidēji spēlē meta 23 punktus un realizēja tālmetienus ar augstu precizitāti, kā arī bloķēja 2,5 pretinieku metienus. Viņš varēja spēlēt aizsardzībā gan perimetrā, gan zem groza. Viņš lika otrai komandai mainīt savu uzbrukuma plānu" ievadā saka apskatnieks.

Tāpat Kelermans norādīja, ka laikā, kad Porziņģis pārstāvēja "Knicks", viņš vairāk latvieti esot uzskatījis par aizsardzības speciālistu: "Bet papildus viņš deva vēl 23 punktus un izskatījās, ka šis skaitlis varētu pieaugt. Tāpēc viņu sauc par Vienradzi. Paņem garu puisi un pieliec viņa augumam klāt sešus centimetrus, iedod viņam metienu un labu spēli aizsardzībā modernajā NBA. Tas ir Porziņģis."

Kā jau zināms, pēc tam sekoja smagais krustenisko saišu savainojums, kas Porziņģim liedza spēlēt teju divus gadus. Kelermans uzskata, ka latviešu basketbolists joprojām nav pilnībā atguvies no minētā savainojuma. Tagad Porziņģim ir jāārstē vēl viens savainojums un ir skaidrs, ka viņš izlaidīs daļu gaidāmās sezonas sākuma.

"Pieņemot, ka Porziņģis atgriežas ne tikai tur, kur viņš bija iepriekš, bet arī pie augšupejošās karjeras trajektorijas... Viņš ir monstrs! Un viņš pat nav komandas labākais spēlētājs," sacīja Kelermans turpinājumā norādot, ka, viņaprāt, Porziņģa komandas biedrs Luka Dončičs gaidāmajā sezonā spers nākamo soli un būs viens no galvenajiem pretendentiem uz līgas vērtīgākā spēlētāja jeb MVP trofeju.

Pēc apskatnieka domām arī Porziņģis šai balvai ir tuvāk nekā daudziem varētu šķist.

Perkinss gan kolēģa teiktajam nepiekrita, norādot, ka otrs labākais duets NBA ir atrodams Bruklinā, kur aizvadītajā starpsezonā savus spēkus apvienoja Kairijs Ērvings un Kevins Durants.

Nākamā NBA sezona sāksies 22. decembrī, bet Porziņģis, kā jau minēts, tās sākumu izlaidīs meniska savainojuma dēļ. "Mavericks" starpsezonas līdz šim lielākais papildinājums ir maiņas darījumā iegūtais aizsardzības un tālmetienu speciālists Džošs Ričardsons, tiesa, uz "76ers" šajā darījumā nācās nosūtīt Setu Kariju.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu