Kur visizdevīgāk ir pasūtīt ēdienu uz mājām?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Iepirkšanās internetā. Ilustratīvs attēls.
Iepirkšanās internetā. Ilustratīvs attēls. Foto: Anna_Kim/Shutterstock

Cik izmaksā pārtiku pasūtīt uz mājām, izmantojot dažādu uzņēmumu pakalpojumus, pētīja LTV raidījums "Pārtikas revidents". Tika pētīts, vai ir noteikta minimālā pasūtījuma summa un kāda ir maksimālā un minimālā piegādes cena.

"Citro" veikalos minimālā pirkuma summa nav noteikta, kamēr "Rimi", "Barbora" un "Top" tā ir ap 20 eiro. 

Vislētākā piegāde ir no veikala "Citro" – bezmaksas piegāde pirkumiem no 20 eiro, bet, iepērkoties zem šīs summas, būs jāmaksā papildu trīs eiro par piegādi.

Šeit gan jāpiemin, ka arī "Rimi" un "Barbora" piedāvā bezmaksas piegādi, taču tā pieejama, tikai veicot pasūtījumu virs 50 eiro. Visdārgākā ir piegāde no veikala "Top" – lai saņemtu produktus, var nākties atdot papildus pat sešus eiro.

Lietotnes "Bolt" un "Wolt" piedāvā jau gatavu ēdienu, gan pārtikas un saimniecības produktu piegādi uz mājām.

Pasūtot pārtikas un saimniecības produktus, lietotne "Bolt Food" piedāvās zemāku cenu – visiem pirkumiem no veikaliem vienāda minimālā pirkuma summa un piegādes maksa no 49 centiem.

Savukārt "Wolt" minimālā pirkuma summa būs atkarīga no izvēlētā veikala, piegādes maksa ir dārgāka – no 99 centiem.

Savukārt, ja šīs lietotnes izmanto jau gatavu ēdienu pasūtīšanai, kopumā izdevīgāks piedāvājums atrodams lietotnē "Bolt". Minimālā pirkuma summa ir seši eiro un piegādes cena no 49 centiem, kamēr "Wolt" pasūtījumiem no restorāniem minimālā summa ir 8 eiro, savukārt minimālā piegādes maksa ir teju uz pusi lielāka nekā "Bolt".  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu