FOTO ⟩ Slimnīcā par piekauto Pāvelu Prilučniju rūpējas "Tētuka meitiņu" zvaigzne Miroslava Karpoviča

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms pāris dienām Krievijas aktieris un latviešu aktrises Agates Mucenieces bijušais vīrs Pāvels Prilučnijs nonāca slimnīcā. Viņam tika konstatētas nopietnas sejas un galvaskausa traumas, turklāt aktieris jau paspējis pārciest operāciju.

Kā nu ziņo portāls "Super.ru", aktieri regulāri apciemo seriāla "Tētuka meitiņas" zvaigzne Miroslava Karpoviča, ar kuru Prilučnijam tiek piedēvētas attiecības. 

Šobrīd Prilučnijs atrodas slimnīcas maksas nodaļā. Aktieri pastāvīgi apmeklē viņa draugi un kolēģi.

Tomēr, kā liecina "Super.ru" rīcībā nonākušās fotogrāfijas, gandrīz katru dienu pie reģistratūras durvīm parādās arī Karpoviča. Aktrise slimnīcā ierodas ar daudziem maisiem un ar tiem dodas uz aktiera palātu. 

Par abu attiecībām tiek baumots jau kādu laiku. Fani mēļoja, ka Miroslava pat izšķīrusi Pāvela un Agates Mucenieces ģimeni. Pāvels un Miroslava vairākkārt tika fotografēti kopā gan ceļojumos, gan kultūras notikumos.

Atgādinām, ka 23. novembrī Prilučnijs tika nogādāts Maskavas slimnīcā. Vairāki Krievijas mediji noskaidroja šādu informāciju par notikušo - Prilučnijs esot 21. novembrī sakāvies ar Kaļiņingradas naktskluba "Zavod" īpašnieku. Par to policijai paziņojusi kāda persona, kas redzējusi vīriešu kautiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu