Megana Foksa kārtējo reizi iesniegusi laulības šķiršanas prasību, jo attiecības ar jauno draugu kļuvušas nopietnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ AFP/ Scanpix

Nedēļas sākumā aktrise Megana Foksa Amerikas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā ieradās kopā ar reperi Machine Gun Kelly, ar kuru šobrīd ir attiecībās. Neilgi pēc pasākuma aktrise iesniedza prasību šķirt viņas laulību ar Braienu Ostinu Grīnu, vēsta laikraksts "The Blast".

Meganas Foksas un aktiera Braiena Ostina Grīna attiecības vienmēr bijušas nestabilas.

Foksa ar vīru iepazinās 2004. gadā, kad aktrisei bija 18, savukārt Grīnam 30 gadi. 2009. gadā abi atsauca savu saderināšanos, taču pēc gada Grīns atkal lūdza Foksas roku. 2010. gadā pāris mija gredzenus.

Pēc piecu gadu kopdzīves abi pašķīrās un Foksa iesniedza šķiršanos. Tajā pašā laikā aktrise paziņoja, ka gaida trešo bērnu, kā rezultātā pēc gada pāris atkal bija kopā.

2019. gada aprīlī Foksa anulēja pirmo šķiršanās iesniegumu, taču nu, pēc desmit kopā pavadītiem gadiem, aktrise šķiršanos iesniegusi atkal.

Foksai no Grīna ir trīs dēli – astoņus gadus vecais Noa Šenons, sešus gadus vecais Bodijs Ransoms un četrus gadus vecais Džornijis Rivers. Aktrise dēlus iepazīstinājusi ar savu šī brīža draugu, reperi Machine Gun Kelly, īstajā vārdā Kolsonu Beikeru.

Foksa ar reperi iepazinās filmas "Midnight in the Switchgrass" uzņemšanas laikā. Aktrise, pavadījusi laiku prom no vīra, saprata, ka laulībai ir beigas. Šķiršanās bija draudzīga, taču ar laiku sociālajos tīklos abu komentāri kļuva naidīgāki.

Kāds avots žurnālam "People" ziņojis, ka Grīnam ir grūti samierināties ar sievas jaunajām attiecībām.

"Tā ir sarežģīta situācija. Braiens ir brīnišķīgs tēvs. Viņš ar puikām ir lielisks," teica avots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu