Par kukuļņemšanu atlaists "Ekstrasensu cīņu" vadītājs Sergejs Safronovs (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen internetā parādījās informācija, kas pārsteidza un sarūgtināja šova "Ekstrasensu cīņas" cienītājus. Izrādās, ka viens no šova vadītājiem - iluzionists Sergejs Safronovs - ņēmis naudu no dalībniekiem, kuri vēlējušies tikt nākamajās pārbaudījumu kārtās. 

Ekstrasense Alīna Verdiša ir savākusi veselu pierādījumu kopumu, kas detalizēti atklāj viena no vadītājiem, Sergeja Safronova, aizkulišu darbību šovā "Ekstrasensu cīņas".

"Man ir pierādījumi no sarunām, bankas pārskaitījumiem, milzīgu ziņojumu skaitu, noplūdušiem uzdevumiem," sieviete atklāja video, kuru ievietojusi savā "YouTube" kanālā.

Kā izrādās, Safronovs "palīdzējis" šova jaunajiem dalībniekiem tikt tālāk. Šāda iluzionista palīdzība nav bijusi lēta, viņa "maģiskās" palīdzības dēļ no dalībnieku makiem pazuda ļoti lielas summas: 600 tūkstoši rubļu (6670 eiro) par tikšanu uz atlasi un 900 tūkstoši rubļu (10 tūkstoši eiro) par atlases uzdevuma veiksmīgu paveikšanu.

Vadītājs katru nākamo pārbaudījumu posmu novērtējis ar 200 tūkstošiem rubļu (2220 eiro) un apsolījis dalībniecei, ka viņš viņu "aizvedīs" līdz pašam finālam.

Ekstrasenss esot varējis noteikt, kurā rindā atrodas automašīna ar cilvēku bagāžniekā, no tā, kurā rokā Safronovs tur izvēlētā skatītāja personīgo mantu, un mašīnas krāsu varēja noteikt pēc specifiska veida, kādā iluzionists griež rokā gredzenu.

Sergejs nevilcinājies nopludināt informāciju ne tikai par parastajiem cilvēkiem un zvaigznēm, bet pat par saviem kolēģiem.

"Tur mums ir tāda rudmataina Nataša, viņai tajā gadā bija briesmīga depresija, jo nomira viņas māte,"  Sergejs dalījās pat ar tādām detaļām par savu kolēģu personīgo dzīvi, lai ekstrasenss varētu arī pārējai šova komandai pierādīt savas "spējas".

Uzzinājusi par aizmuguriski notiekošo, "TNT" kanāla vadība pieņēma nepārprotamu lēmumu, un Sergejs Safronovs nekavējoties tika atlaists.

"Ekstrasensu cīņas" norisinās jau trīspadsmit gadus. 

"Programmas komanda nekad nepakļāvās pārliecināšanai, nereaģēja uz draudiem un neņēma naudu ne no viena pārbaudītā ekstrasensa. Šova patiesumu vienmēr uzrauga neatkarīgi novērotāji," kanāla vadība uz notikušo reaģēja paziņojumā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu