Cilvēki neizpratnē: kādēļ Infektoloģijas centra vadītājai Baibai Rozentālei svaigs manikīrs? (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/ Ekrānuzņēmums no video

Rīgas Stradiņa universitātes profesore, infektoloģe, Latvijas Infektoloģijas centra vadītāja Baiba Rozentāle sociālajos tīklos kritusi ļaužu nežēlastībā - vērīgākie pamanījuši, ka viņai ārkārtas situācijas laikā ir svaigi manikirēti nagi. 

Sociālajos tīklos cilvēki kaismīgi diskutē un metas dalīties ar kadriem, kuros ar nelielu laika starpību tuvplānā iemūžināti Rozentāles nagi. 

Vienā no kadriem viņas nagi ir sarkanā krāsā, bet otrā - baltā. 

Baiba Rozentāle , kas tad tas ? ? TV3 Ziņas

Posted by Ilona Damberga on Ceturtdiena, 2020. gada 26. Novembris

Noprotams, ka ekrānuzņēmumi ir no 6. novembra TV3 ziņu izlaiduma, kurā Rozentālei vēl bija sarkani nagi, savukārt baltie nagi infektoloģei manāmi 26. novembra ziņu sižetā. 

Tā kā ārkārtas situācijas laikā ir aizliegti manikīra pakalpojumi, šādi kadri pamatīgi sadusmoja ļaudis, komentāros pie foto daudziem prātojot, vai noteikumi attiecināmi uz visiem cilvēkiem? 

"Ēnu ekonomika?", "Tieši to pašu iedomājos, speciāli ievēroju kundzes manikīru pirms ierobežojumiem un vakar jau skaisti jauns mainikīrs!", "Dubultmorāle!" - bija daži no komentāriem pie ieraksta. 

Daudzi gan pieļāva, ka Rozentāle varbūt nagus sakopj mājās pati, kamēr

kāds piebilda, ka profesores meita ir manikīra speciāliste, kura dzīvo ar viņu vienā mājā, kas varētu izskaidrot viņas jauno nagu lakas krāsu. 

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu