Ēriks Stendzenieks atklāti par to, kādēļ izjuka viņa ģimene (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdienas vakarā kanāla 360TV raidījumā “Rezervēts” žurnālists Armands Tripāns uz sarunu bija aicinājis reklāmas jomas ekspertu Ēriku Stendzenieku.

Stendzenieks izveidoja varenāko reklāmas aģentūru Latvijā, un pēc divām desmitgadēm – nospļāvās un pārdeva. Turklāt palika pie sasistas siles arī laulības dzīvē. Tieši par to, kā savienot veiksmīgu karjeru ar ģimeni, un kādas ir Ērika dzīves laikā gūtās atziņas, Armands vēlējās dzirdēt ko vairāk.

“Nemēģini visu pasaules naudu nopelnīt un kontrolēt visus procesus. Tad, kad tu esi uzņēmuma vadītājs, tu, protams, grib iebāzt degunu katrā bukleta maketā un visiem norādīt – kas, kur un kā jādara. Ja tu nevari pietiekoši lielu daļu no sevis deleģēt projām, tad tas tevi baigi sadedzina,” pieredzē dalījās Ēriks un atklāti piebilda, ka ģimenei esot atņēmis ļoti daudz sava laika. Tomēr arī zina – izlietu ūdeni vairs nav iespējams sasmelt.

“Kamēr laika mašīna nav izdomāta, tikmēr tur baigi grūti atpakaļ nokļūt. Tu nevari laika mašīnā iesēsties, bet tu vari savas turpmākās darbības administrēt,” tā Stendzenieks. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu