Madara Kiviča atminas "nežēlīgo" šķiršanos un komentē mūziķa virzienā publiski paustos izteikumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdienas vakarā pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks šovs “Sapņu ķērājas”, kur šoreiz Una Ulme, Grēta Peide, Ieva Adamss un Liene Stepena runās par sev un citām sievietēm tik aktuālo tēmu - nespēju pieņemt apkārtējo viedokli un kritiku, kā arī gluži otrādi - pārmērīgu ieklausīšanos nepazīstamu cilvēku domās, kas nereti var novest līdz morālam spēku izsīkumam. 

Madara Kiviča par šķiršanos: “Nedomāju, ka esmu kļūdījusies, drīzāk man tas bija jāizdzīvo...”

Dāmas viesos aicinās skandalozā mūziķa Andra Kiviča nu jau šķirto sievu Madaru Kiviču.

Vaicāta, kādas bijušas viņas izjūtas laulības šķiršanas laikā, kad viņai tika pievērsta pastiprināta preses un sabiedrības uzmanība, Madara atklāti sacīs, ka šajā periodā tieši pret sevi vērstu kritiku dzirdējusi salīdzinoši maz un, ja tāda būtu, viņai nemaz nav bijis laika tajā klausīties.

“Man sākās diezgan reāla dzīve ar divām meitām. Man bija jāsāk no jauna dzīvot,” šķiršanās laiku atminas Madara.

Tāpat sieviete atzīstas, ka komentārus internetā šajā laikā nav lasījusi un arī tuvākajiem draugiem lūgusi par šo tēmu viņai nesūtīt vēstules.

“Šīs ir situācijas, kuras tev jāizdzīvo pašam,” “Sapņu ķērājām” savu viedokli uzticēs Madara, kas drosmīgi sacīs, ka notikušajā neko negribētu mainīt. “Godīgi pasakot, es neko nemainītu. Es gan biju ļoti jauna un var teikt, ka ļoti naiva, bet arī šobrīd esmu gana naiva. Tā kā esmu darījusi, tā es arī darītu. Es nemainītu. Es nedomāju, ka esmu kļūdījusies, drīzāk domāju, ka man tas bija jāizdzīvo. Tas, protams, bija ļoti nežēlīgi un skarbi. It īpaši tas posms vēlāk. Bet es uzskatu, ka man tas bija jāizdzīvo.”

Una Ulme vēlēsies noskaidrot, kāpēc Madara tomēr nolēma publiski atbildēt bijušā vīra izteikumiem un pat paust gatavību palīdzēt viņa jaunajai sievai, ja rastos tāda nepieciešamība. Uz ko Madara sacīs, ka vienmēr cenšas ar cilvēkiem saglabāt cieņpilnas attiecības un, zinot, ko nozīmē būt mūziķa sievai, tā bijusi tikai cilvēcīga vēlme sniegt atbalstu un palīdzēt.

Savukārt neklusēt par Andra negatīvajiem komentāriem Madaru mudinājusi netaisnības sajūta. “Tas ir tas, pret ko es savā dzīvē esmu vienmēr cīnījusies.” 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu