"Populistu un sazvērestību izplatītāju saukļi nav to dzīvību vērti..." Gulbis aicina līdzcilvēkus būt atbildīgākiem Covid-19 sakarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis savā "Facebook" kontā vērsies pie līdzcilvēkiem ar aicinājumu palīdzēt cīņā ar Covid-19 ierobežošanu.

Gulbis minētajā "Facebook" ierakstā ir aicinājis savus sekotājus tomēr valkāt sejas maskas, lai palīdzētu apturēt Covid-19 izplatību: "Draugi, uzvelkam, lūdzu, maskas un ievērojam visus noteikumus. Tas nav tik sarežģīti. Nekādi populistu un sazvērestību izplatītāju saukļi nav to dzīvību vērti, ko mēs katru dienu zaudējam šī briesmīgā vīrusa dēļ,"

"Ja visi kopīgi pieslēgsimies, lai to pārvarētu, ātrāk varēsim atgriezties ikdienā un normālā dzīvē. Uzticamies runāt par vīrusu un to bīstamību zinātniekiem un epidemiologiem," mudina Latvijas tenisists," norāda tenisists.

Patlaban 32 gadus vecais tenisists ATP vienspēļu rangā ierindojas 181. vietu. Savukārt karjeras augstāko punktu Gulbis sasniedza 2014. gadā, ieņemot vienspēļu ranga 10. vietu.

Oficiālā statistika liecina, ka vienspēlēs Gulbis šosezon ir izcīnījis divas uzvaras, piedzīvojot divus zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu