VIDEO ⟩ Rīgā vīrietis teju trīs promiļu reibumā "lido" cauri pilsētai ar 120 km/h lielu ātrumu un izraisa avāriju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā kāds cienījama vecuma vīrietis milzu ātrumā "lidojis" cauri pilsētas ielām pamatīgā alkohola reibumā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas rītā Rīgā, Pļavniekos, Deglava ielas galā kāds pavecas pelēkas "Toyota" vadītājs ietriecās aizmugurē pavisam jaunam šīs pašas markas spēkratam.

Avārijas gadās, bet, kad bremzēšanas ceļš ir gandrīz 100 metrus garš vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h, saprotams, ka rupji pārkāpti noteikumi.

"Braucām pa savu joslu, un arī viņš brauca pa savu joslu, tikai laikam viņš brauca ar 120 km/h stundā, es tā domāju. Ātri brauca. Notika sadursme, un es gandrīz iebraucu otrā joslā. Nezinu, kāpēc viņš tā "nesās"," raidījumam stāstīja taranētās automašīnas vadītāja.

Raidījumam neizdevās ar vīrieti aprunāties, jo viņam bija jāsniedz paskaidrojumi policijai, un vēl pēc brīža šoferis tika aizvests. Kā vēlāk noskaidroja raidījums, viņš nogādāts ekspertīžu centrā.

Valsts policijas pēc tam izplatītajā informācijā teikts: "Automašīnas "Toyota" vadītājam izelpā konstatētas 2,82 promiles alkohola. Tāpat šim vadītājam nav bijušas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Par šo pārkāpumu tiks uzsākts kriminālprocess. Tāpat policija skaidros notikušā apstākļus."

Cietušās sievietes automašīnas bojājumus kompensēs OCTA apdrošinātāji, kas pēc tam regresa kārtībā piedzīs zaudējumus no dzērājšofera.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu