Ministre Petraviča neapmierināta, ka nevar izmantot manikīra pakalpojumus (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/ LETA

Izdevumam "Vakara Ziņas" neapmierinātību par to, ka nevar apmeklēt manikīra speciālistu, izteica labklājības ministre Ramona Petraviča.

Viņa norādīja, ka jau desmit gadus reizi mēnesī liek gela nagus. Pēdējo reizi viņa manikīra speciālistu apmeklējusi, pirms stājies spēkā aizliegums manikīra pakalpojumu darbībai.

Viņu satrauc tas, kā rīkoties, ja aizliegums tiks pagarināts. 

"Vienīgais, ko šādā situācijā varēšu darīt, – ataugušos nagus nokniebt un mēģināt ar vīli novīlēt gelu. Tieši tāpēc, beidzamo reizi apmeklējot manikīru, izvēlējos likt īsāku nagu formu, lai, nemainot gela pārklājumu, varētu izdzīvot ilgāku laiku, – četras piecas nedēļas.

Ceru, ka tikmēr viss būs kārtībā, citādi tiešām nāksies ķerties pie iepriekš minētās metodes. Ja ar gelu pārklātie nagi izaug pārāk gari, tie var sākt lūzt, un kopā ar gelu nags var nolūzt pat līdz pusei, kas rada ļoti nepatīkamu situāciju," norādīja ministre.

Petraviča skaidroja, ka tās sievietes, kas kopj savas rokas un izvēlējušās nagiem gela pārklājumu, labi saprotot, ar ko tas var beigties – pirkstiem, kas nolīmēti ar "leikoplastu".

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu