Modes mākslinieks Valentīns Judaškins atklāj, kā Laima Vaikule izmainīja viņa dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas modes mākslinieks Valentīns Judaškins kādā intervijā atzina, ka reiz viņu pamanīja Laima Vaikule, kura kļuva par netīšu mākslinieka spilgtās karjeras aizsācēju. 

57 gadus vecais modes dizainers, kurš netīši kļuva par Laimas Vaikules stila mākslinieku, nu pastāsta, kā ir bijis sastrādāties ar leģendāro dziedātāju. Izrādās, ka Vaikule ir bijusi pirmā, kura pamanījusi mākslinieka dotības. Judaškins nenoliedza, ka, strādājot ar Laimu Vaikuli, ieguvis daudz paziņu.

"Tā bija mana māksliniece," par Vaikules skatuves tēlu izteicās Valentīns. 

Viņš stāstīja, ka savā karjerā ir izmēģinājis visu: šuvis cirka māksliniekiem (arī kaķiem un pērtiķiem), strādājis par fotogrāfa palīgu, publicējies dažādos laikrakstos. 

Filips Kirkorovs ar Judaškinu un viņa sievu iepazinās 1988. gadā. "Šī bija mana pirmā iepazīšanās ar šovbiznesu," uzsvēra mākslinieks.

Krievijas estrādes karalis neslēpj faktu, ka Judaškins un viņa sieva bija kopā ar viņu vienā no vissvarīgākajām dienām viņa dzīvē - dienā, kad viņš bildināja Allu Pugačovu.

Kirkorovs atzina, ka Judaškins ir viņa talismans - ja visos koncertos vienam vai diviem uzvalkiem jābūt Judaškina darinātam, tad viss izdosies.

Judaškina tērpos bez krievu slavenībām tērpušās arī tādas rietumu zvaigznes kā Selīna Diona, Lady Gaga un daudzas citas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu