Decembra vidū savstarpēju pārbaudes spēli aizvadīs latviešu pārstāvētās "Wizards" un "Nets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/ Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" un Vašingtonas "Wizards", kurās attiecīgi spēlē Rodions Kurucs, Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks, decembra vidū aizvadīs savstarpēju pārbaudes maču, vēsta NBA publicētais pirmssezonas kalendārs.

Pirmās pārbaudes spēles gaidāmas 11.decembrī, bet pēdējās - 19.decembrī. Pirmssezonā kopumā plānotas 49 spēles, bet viena komanda neaizvadīs mazāk par divām un ne vairāk par četrām.

Tāpat zināms, ka katrai komandai būs vismaz viena mājas un arī viena izbraukuma spēle.

Dienu pēc pirmajām pārbaudes spēlēm laukumā dosies arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks", kurai pirmā cīņa paredzēta pret Austrumu konferences līdervienību Milvoki "Bucks". Ņemot vērā, ka Porziņģis patlaban atgūstas no meniska savainojuma, paredzams, ka basketbolists pārbaudes mačos nebūs redzams.

Vēlreiz abas komandas tiksies 14.decembrī, bet trīs dienas vēlāk gaidāma cīņa ar Minesotas "Timberwolves".

Tikmēr 13.decembrī savstarpēju spēli aizvadīs "Nets" un "Wizards". Iespējams, jau pirmajā pārbaudes spēlē "Nets" rindās varēs redzēt ne vien Kurucu, bet arī ilgstoši traumu dziedējušos Kairiju Ērvingu un Kevinu Durentu.

"Nets" 18.decembrī arī spēkosies ar Bostonas "Celtics", kamēr "Wizards" 17. un 19.decembrī tiksies ar Detroitas "Pistons".

Jau iepriekš NBA paziņoja, ka pirmā oficiālā sezonas spēle notiks 22.decembrī. Regulārā sezona tiks sadalīta divos segmentos. Pirmais no tiem ilgs no 22.decembra līdz 4.martam. Drīzumā arī tiks paziņots spēļu kalendārs šim laika posmam.

Savukārt otrs segments ilgs no 11.marta līdz 16.maijam, šīs spēles plānots izziņot pēc sezonas sākuma. NBA arī ziņo, ka otrajā segmentā komandām būs iespēja aizvadīt iepriekš pārceltās spēles, ja tādas būs.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu