VIDEO ⟩ 81 gadu vecais mīlnieks, kurš aizkustināja internetu, muzicējot pie slimnīcas, miris (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Nesen Itālijā, Pjačencā 81 gadu vecajam Stefano Bozzini neļāva apmeklēt sievu, kura atradās slimnīcā, tāpēc viņš nolēma pie slimnīcas loga mīļotājai ar akordeonu veltīt serenādes. Video ar sirmo kungu aizkustināja internetu apkārt pasaulei. Nu pilsētas mēre sociālajā tīklā "Facebook" paziņoja, ka trubadūrs miris no Covid-19, vēstī raidsabiedrība BBC.

Pjačencas galva Patrīcija Barbjērī rakstīja, ka šī slimība ir "salauzusi viņa siltumu". Tomēr "Facebook" ziņojumā viņa godināja Bozzini kunga "maigo" žestu.

"Tajā serenādē mēs visi atpazinām mīlestību, tās universālās valodas vienkāršībā un klātesamībā."

Aizkustinošo mirkli iemūžināja viņu dēls Mauricio, un kopš video publicēšanas sociālajos medijos, tas ir aizkustinājis neskaitāmus cilvēkus no visas pasaules.

Kamēr vīra sieva Karla Sači vēroja vīru pa slimnīcas otrā stāva loga, tikmēr "trubadūrs" spēlēja mīlas dziesmas uz sava akordeona.

Sarkanā džemperī, zilās džinsa biksēs un hūtē ar spalvu tērptais vīrs, aizsedzies ar sejas masku, muzicēja entuziasma pilns. Savukārt sieva ar divām citām pacientiem vēroja viņu pa logu.

Fonā var dzirdēt vīrieti, kurš runā itāliski, sakot "bravo" un "cik skaisti, šis vīrietis serenādē sievai, kura atrodas slimnīcā".

Slimnīcā netiek ārstēti pacienti ar Covid-19, taču apmeklētājiem tāpat nav atļauts iekļūt ēkā pandēmijas ierobežojumu dēļ.

Saskaņā ar Itālijas ziņu aģentūras ANSA pausto, Bozzini ir pensionēts Itālijas armijas Alpu kalnu kājnieku loceklis, un cepure, kas viņam video ir galvā, ir daļa no kājnieku formas tērpa.

Viņa vienība Bozzini saukusi par "Džanni Morandi no Alpu kalniem", jo viņš vienmēr spēlējis akordeonu, ziņo ANSA.

Pacilājošais video ir guvis ļoti lielu popularitāti sociālajos tīklos, arī Bozzini meita dalījusies ar foto un video, rakstot "Facebook": "Tas ir mans tētis.... vienīgais un īstais."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu