Līdz gada beigām slēgs lietotni "Endomondo"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endomondo. Ilustratīvs attēls.
Endomondo. Ilustratīvs attēls. Foto: Kdonmuang/Shutterstock

Skumjas vēstis aktīva dzīves veida piekritējiem - slēgs populāro aplikāciju "Endomondo". Sporta apģērbu ražotājs "Under Armour" paziņojis, ka "MyFitnessPal" tiek pārdots, kamēr "Endomondo" līdz gada nogalei tiks slēgts pavisam.

"Under Armour" informē, ka šī lēmuma iemesls ir vienkāršot un fokusēt zīmolu. Līdz ar to vietne tiks izņemta no visiem lietotņu veikaliem, neveiks kļūdu labojums un nesniegs atbalstu nevienai "Endomondo" versijai, kas būs palikusi lietotāju ierīcēs.

Tāpat uzņēmums iesaka pāriet uz "UA MapMyRun", lai sekotu savām aktivitātēm. Lietotāji savu treniņu vēsturi var pārlikt uz šo lietotni – to varēs izdarīt līdz 2021. gada 31. martam, pēc kā visi dati tiks dzēsti.

Tie, kuri maksā par "Endomondo Premium", no 30. novembra vairs nemaksās abonēšanas maksu, savukārt tie, kas to jau apmaksājuši arī par decembri vai ilgāk, saņems naudu atpakaļ.

Tehnoloģiju portāls "Kursors" vēsta, ka "Under Armour" iegādājās "MyFitnessPal" vēl 2015. gadā par 475 miljoniem dolāriem, bet tagad tas tiek pārdots 100 miljonus dolāru lētāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu