Piektdienas horoskops: 4. decembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 4. decembrim. 

AUNS Pat ja situācija darba jomā nebūs iepriecinoša, tu spēsi uzturēt dzīvespriecīgu, samērā bezrūpīgu noskaņojumu. Tieši optimistiskā nostāja palīdzēs pārvarēt visas nebūšanas, ar kurām saskarsies.

VĒRSIS Esi pacietīgāks, parūpējies, lai iesāktās lietas tiktu paveiktas pienācīgā kvalitātē un atrunātajos termiņos. Saskarsmē ar sadarbības partneriem, priekšniecību esi savaldīgāks, diplomātiskāks.

DVĪŅI Dzims jaunas idejas, radīsies nojausma, kā uzlabot ienākumus, paplašināt lietišķo kontaktpersonu loku. Attiecībās ar mīļoto cilvēku būs jūtama bezrūpīgāka, draudzīgāka un atvērtāka gaisotne.

VĒZIS Pirms pieņem ar darba lietām saistītus lēmumus, derētu pārliecināties, ka tavs viedoklis saskan ar priekšniecības nostāju. Atvasītes parūpēsies par zināmiem pārsteigumiem, komiskām situācijām.

LAUVA Liela nozīme būs tam, vai spēsi pieņemt diametrāli pretēju viedokli, saprasties ar citādi domājošajiem. Ja tev veicamas pārrunas ar augstākstāvošajiem, tām piemērotāka būtu dienas otrā puse.

JAUNAVA Jutīsi tuvojamies brīvdienas, kas padarīs tevi manāmi jautrāku, bezrūpīgāku. Šobrīd vislabāk padosies organizatoriskas, saimnieciskas lietas. Vakarā iespējams patīkams pārsteigums no mīļotā.

SVARI Šobrīd varēsi nedaudz samazināt darba apgriezienus un izbaudīt sasniegto! Iespējams, pateicoties gūtajiem panākumiem, izpelnīsies priekšniecības uzslavas, ievērību. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

SKORPIONS Lai tiktu galā ar ikdienas darbiem, tev var nākties lūgt kolēģu atbalstu, padomu. Šobrīd nevajadzētu risināt apjomīgus finansiālos jautājumus, veikt darījumus ar nekustamo īpašumu.

STRĒLNIEKS Darba lietas ies savu gaitu, par tām jāuztraucas nebūs. Taču privātajā dzīvē notiekošais var likt panervozēt. Attiecībās ar otro pusīti var iezagties šaubas, zināma neuzticēšanās partnerim.

MEŽĀZIS Jo prasmīgāk sabalansēsi savas un apkārtējo vajadzības, spēsi rast kompromisus, jo ievērojamākus panākumus sasniegsi. Dažubrīd kaislības sitīs augstu vilni, taču tu to pratīsi apslēpt, neizrādīt.

ŪDENSVĪRS Būsi mērķtiecīgs, pašaizliedzīgs. Uz tevi varēs paļauties gan tuvinieki, gan kolēģi, līdzgaitnieki. Dienas gaitā pieķersi sevi aizdomājamies par jaunības dienu sapņiem, ambīcijām.

ZIVIS Iedvesmu smelsies no līdzgaitnieku iedrošinājuma, psiholoģiskā atbalsta. Interesants brīdis tiem zīmes pārstāvjiem, kuru darbs saistīts ar medicīnu, farmāciju un psiholoģiju. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu