Kariņš svētdienas vakarā uzrunās sabiedrību saistībā ar Covid-19 izplatību (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts kanceleja

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) svētdienas vakarā Latvijas Televīzijas tiešraidē uzrunās sabiedrību saistībā ar Covid-19 izplatību, aģentūru LETA informēja premjera preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Valdības vadītājs ar savu vēstījumu nāks klajā Latvijas Televīzijas 1.programmas un TV3 tiešraidē plkst.19.50. Viņš uzrunās sabiedrību "par Covid-19 izplatības situāciju Latvijā un tālāko rīcību vīrusa ierobežošanai," informēja Sabajevs.

Kā ziņots, sestdien Latvijā atklāti 414 jauni Covid-19 gadījumi, bet četri ar jauno koronavīrusu sasirgušie miruši. Savukārt līdz šim kopumā Latvijā ar Covid-19 saslimušas 16 975 personas, izveseļojušās 1719 personas, bet 197 mirušas, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

Pagājušajā diennaktī Latvijā stacionēti 44 Covid-19 pacienti, līdz ar to kopumā slimnīcās patlaban ārstējas 510 ar jauno koronavīrusu sasirgušie, kas ir par 26 vairāk nekā diennakti iepriekš, liecina Nacionālā veselības dienesta apkopotie dati. Šis ir līdz šim lielākais vienlaikus slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits.

No visiem patlaban slimnīcās esošajiem Covid-19 pacientiem 478 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 32 - ar smagu slimības gaitu.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu