"Rīga" spēlētājs Larionovs atzīts par MHL čempionāta nedēļas labāko uzbrucēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daņila Larionovs
Daņila Larionovs Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības "Rīga" uzbrucējs Daņila Larionovs atzīts par pagājušās nedēļās labāko uzbrucēju.

Katru nedēļu MHL čempionātā katrā pozīcijā tiek noteikti labākie spēlētāji. Pēc pagājušajā nedēļā demonstrētā snieguma starp uzbrucējiem par labāko atzīts Larionovs.

"Rīga" pārstāvis trīs spēlēs izcēlās ar pieciem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Mačā pret Habarovskas "Amurskije Tigri" Larionovs izcēlās ar "hat-trick".

Uzbrucējs divus no pieciem "goliem" guva vairākumā, bet vēl vienus mazākumā. Tāpat viņš reizi bloķēja pretinieka mesto ripu, bet pats izpildīja 12 metienus un trīs spēlēs tika pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

Šajā sezonā viņš 21 spēlēs kopumā guvis desmit vārtus un atzīmējies ar deviņām piespēlēm, kas otrs labākais sniegums komandā. Ar desmit "goliem" viņš ir vienības labākais "snaiperis".

Rezultatīvākais "Rīga" rindās ar 25 punktiem (4+21) 23 spēlēs ir centra uzbrucējs Deniss Fjodorovs.

Pagājušajā nedēļā "Rīga" papildlaikā ar 1:2 zaudēja "Amurskije Tigri", bet otrajā tikšanās reizē bija pārāka ar 7:3. Tikmēr svētdien ar 3:5 zaudēts Maskavas "Kriļja Sovetov" vienībai.

Pirmdien rīdziniekiem paredzēta vēl viena tikšanās ar Maskavas klubu.

"Rīga" ar 32 punktiem 33 spēlēs Rietumu zonā ieņem desmito vietu, bet "Kriļja Sovetov" ar 24 punktiem 23 dueļos ir nākamā turnīra tabulā.

Rīgas komandai 14 mājas spēļu sērija ilgs līdz 14.janvārim.

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu