Kariņš: Visu ministru mērķis ir viens - pasargāt Latvijas iedzīvotājus no inficēšanās ar Covid-19 (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš Foto: Valsts kanceleja

Vairāki valdības noteikumi Covid-19 ierobežošanai nebija veidoti pareizi, pirmdien žurnālistiem atzina Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Aicinot sabiedrību sadarboties ar valdību, proti, ievērot tās noteiktos ierobežojumus, Kariņš atzina, ka "vairāki mūsu noteikumi nav pareizi izveidoti", solot tos pārveidot, kā arī domāt par papildu atbalsta mehānismiem. Viņš arī pauda, ka pirmās izmaksas krīzes skartajiem iedzīvotājiem varētu nākt jau šonedēļ.

Vērtējot atšķirīgos viedokļus par nepieciešamajiem mēriem Covid-19 ierobežošanā, Kariņš pauda, ka nevajagot brīnīties par atšķirīgajām ministru pozīcijām, jo katrs ministrs tradicionālo rūpējas par savu nozari. Taču šajā gadījumā Kariņš vēlas sagaidīt, ka visi ministri kopā domās par to, kā sasniegt vienu mērķi - pasargāt iedzīvotājus no saslimšanas ar Covid-19.

"Man ir aicinājums visiem ministriem - saprotu, ka miera laikos ministri ir savas nozares aizstāvji, bet tagad esam ārkārtējā situācijā, krīzē, visiem ministriem kopā jādomā, kā sasniegt galveno mērķi," teica politiķis.

Kā ziņots, Covid-19 izplatības dēļ valstī izsludināto ārkārtējo situāciju premjers rosinās pagarināt līdz 11.janvārim, līdztekus ieviešot vēl vairākus pasākumus Covid-19 izplatības ierobežošanai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu