Ministre Petraviča ar foto, kurā iededz sveci ar AAE vēstnieces ģimeni bez sejas maskām, mulsina ļaudis (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Labklājības ministre Ramona Petraviča sociālajos tīklos izpelnījusies kritiku, jo publiskojusi foto, kurā neievēro distancēšanos un sejas masku valkāšanu. 

Dienā, kad Ministru prezidents Krišjānis Kariņš uzrunāja Latvijas sabiedrību, aicinot ievērot koronavīrusa dēļ noteiktos ierobežojumus, ministre dalījās ar kadru, kurā iededz sveci adventes vainagā. 

"Iededzam pirmo svecīti adventes vainagā ar Apvienoto Arābu Emirātu vēstnieci Latvijā Hanan Khalfan Obaid Ali Al Madhani un viņas dzīvesbiedru," pie kadriem rakstīja Petraviča.

Kadrā redzams, ka abas kundzes sēž viena otrai pavisam tuvu, taču nevienai no viņām nav sejas aizsargmaskas, kuras, ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, tiek rekomendēts lietot, ja nav iespējams ievērot divu metru distanci.

Iededzam pirmo svecīti Adventa vainagā ar Apvienoto Arābu Emirātu vēstnieci Latvijā Hanan Khalfan Obaid Ali Al Madhani...

Posted by Ramona Petravica on Svētdiena, 2020. gada 29. Novembris

Saldus novada pašvaldības mājaslapā vēstīts, ka Pirmās adventes pēcpusdienā Saldū viesojās Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) vēstniece Latvijā ar kungu un labklājības ministre Ramona Petraviča. Vizītes mērķis bija rotaļu laukuma atklāšana Kalnsētas pamatskolas pirmsskolas grupām, kas tika izveidots ar Apvienoto Arābu Emirātu finansiālu atbalstu.

Tā kā abas dāmas nav no vienas mājsaimniecības, ļaudis metās komentēt, kādēļ gan netiek ievēroti ierobežojumi.

"Viss jau ir skaisti un labi, bet divus metrus ir jāievēro arī jums!", "Maniem darbiniekiem visiem jāievēro divu metru distance un jāvelk maskas...", "Vai viena mājsaimniecība?" - bija daži no internetā redzamajiem komentāriem par Petravičas publiskotajiem foto.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu