"Mēs dzīvojam katrs savā istabā." Magone atklāti par intīmo dzīvi ar vīru (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Šutoviene allaž izcēlusies ar drosmi atklāti runāt par savu dzīvi - neuztraucoties, ko citi par to varētu padomāt.

Arī jaunākajā šova sērijā, kas pie skatītājiem nonāks otrdienas vakarā, viņa pastāstīs gan to, kā iepazinusies ar savu vīru Žani, gan nekautrēsies publiskot arī intīmas detaļas par abu šā brīža attiecībām.

Izrādās, šovu zvaigzne ar vīru guļ katrs savā istabā un Magones vārdiem runājot, ir “modernās attiecībās”, vairāk uzmanības veltot bērniem un mājas solim, nevis intīmām attiecībām.

“Ar Žani mums ir praktiskā puse un pavērsiens – reāli saproti reālo dzīvi. Ir pamatvajadzības – bērni, paēduši vēderi, apkopta māja, silts, labi. Tāda intīmā dzīve ir pašā pēdējā plānā vispār mums. Mēs dzīvojam ļoti moderni – katrs savā istabā, baksta katrs savu telefonu un saskare ir vien – čau, ēst dosi? Došu. Nē? – ej kakāt. Viss, čau, paldies par vakariņām!” par attiecībām ar vīru pastāsta šovu zvaigzne.

Savukārt atminoties abu iepazīšanās laiku, Magone skatītājiem atklāti sacīs, ka jau toreiz ar intīmām attiecībām nav steigusies. Vēl vairāk – viņa topošajam vīram sacījusi – tuvība iespējama tikai pēc kāzām.

“Viņš jau toreiz bija “kārs”, kad nāca iepazīties. Droši vien domāja, ka es ar katru guļu pirmajā naktī. Viņš tur man kaut ko grūstās, bakstās – es saku – kas te ir par tādu?! Es neko, kamēr kāzas nebūs! Es cienījama sieviete, divi bērni, katrs no sava, gribu reiz apprecēties, nevis gulēt ar kuru katru,” notikumus pirms kāzām šī vakara “Slavenības. Bez filtra’ sērijā atcerēsies Magone.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu