Aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita apstiprina, ka māte ir smagi slima

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Seriāla "Mana mīļā aukle" aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna savos sociālajos tīklos mammai veltīja sirsnīgu fotogrāfiju un mīlestības pilnus vārdus.

Pēdējo divu gadu laikā aktrises Anastasijas Zavorotņukas ģimenei ir nācies saskarties ar nopietnām grūtībām. Pēc trešā bērniņa piedzimšanas Anastasijai tika diagnosticēts smadzeņu vēzis beigu stadijā, vēstīja Krievijas mediji, taču līdz šim šī informācija netika oficiāli apstiprināta.

Nu faktu, ka aktrise patiešām cīnās ar veselības problēmām, apstiprināja viņas meita. 

"Es tevi mīlu bezgalīgi, mēs varam tikt galā ar visu! Viss būs labi. Pasaulē nav labākas mātes par tevi!" rakstīja aktrises meita Anna Zavorotņuka.

Es gribu teikt, ka ikviena cilvēka dzīvē mamma ir vissvarīgākais un dārgākais cilvēks. Tagad mana māte ir smagi slima, bet mēs pārvarēsim visas sliktās lietas, par to esmu pārliecināta.

Mana māte ir ne tikai skaistākā un gudrākā sieviete, bet arī īsta cīnītāja un var tikt galā ar visu. Es gribu, lai viņa vienmēr būtu blakus. Es novēlu jums un jūsu vecākiem veselību," sirsnīgi teica Anna.

Anastasijas radinieki nevēlas komentēt sievietes veselības stāvokli, tāpēc par 49 gadus veco mākslinieci klīst daudz baumu.

Aktrise Žanna Friske arī reiz cīnījās ar smadzeņu audzēju, bet Zavorotņukas vecāki cer, ka Anastasiju piemeklēs citāds liktenis nekā Friski.

"Ir grūti pateikt, vai tas ir labi vai slikti, kad cilvēku izraksta no slimnīcas. Mums arī kādā brīdī ļāva doties mājās. Žanna jutās labāk, un četrus mēnešus viss bija kārtībā. Tad pēkšņi stāvoklis strauji pasliktinājās. Pēc septiņiem mēnešiem viņas vairs nebija. Nav zināms, kā būs Anastasijas gadījumā. Dievs dod, ka viss būs kārtībā," stāstīja Žannas Friskes tētis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu