Ceļa malā mirusi atrasta pazudusī amerikāņu influencere

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdienas rītā Hjūstonā tika atrastas pazudušās "Instagram" modeles un influenceres Aleksisas Šarkijas mirstīgās atliekas. 

"Instagram" modele Aleksisa Šarkija (26) sestdien bija plānojusi tikties ar draugiem, lai skatītos filmas, taču pēkšņi pazuda un neatbildēja uz tālruņa zvaniem vai īsziņām, vēstīja viņas māte Steisija Klārka Robinulta.

Robinulta sacīja, ka viņa ar meitu pēdējo reizi runāja piektdienas vakarā. Sestdien Aleksisas kailais ķermenis tika atrasts ceļa malā Hjūstonas rietumos. Šarkijas draudzene pastāstīja, ka influencere Pateicības dienu pavadīja viņas mājā un pēdējo reizi ar viņu runāja ap pulksten 18 piektdienas pēcpusdienā.

Rikardo paskaidroja, ka bija neparasti, ka Šarkija uzreiz neatbildēja. "Viņa ir kā pielipusi pie sava tālruņa. Viņa ir sociālo mediju karaliene. Telefons ir viņas darbs," sacīja draudzene. Tāpēc, kad Aleksisa sestdien neatbildēja, viņas draugi un ģimene sāka uztraukties.

Sestdien Aleksisas mamma ievietoja lūgumu vietnē "Facebook", sakot, ka meita ir pazudusi vairāk nekā 24 stundas.

"Lūdzu, padalieties ar šo ziņu! Mana meita Aleksisa Šarkija ir pazudusi. Neviens no viņas neko nav dzirdējis vairāk nekā 24 stundas, un policija ir iesaistīta. Viņa kopš janvāra dzīvo Hjūstonā, Teksasā, un tur viņa redzēta pēdējo reizi. Lūdzu, palīdziet mums viņu atrast un droši nogādāt mājās! Esam izmisumā!" rakstīja meitenes māte.

Svētdienas vakarā Robinulta dalījās ar citu ierakstu, apstiprinot, ka viņas meitas līķis ir atrasts.

Aleksisa janvārī kopā ar vīru Tomu pārcēlās uz Hjūstonu. "Nesen viņa mums atklāja, ka ir iesniegusi šķiršanos. Viņa daudz nedalījās ar to, kas notiek mājās," sacīja Aleksis draudzene.

Modeles vīrs Toms publiskojis vairākus ierakstus vietnē "Facebook", sērodams par sievas nāvi. 

"Es tiešām uzskatu, ka viņa tika noslepkavota. Mēs atradīsim to, kurš to izdarīja. Mēs darīsim visu, kas vajadzīgs. Tātad, visi var ļaut viņai atpūsties mierā," sacīja Aleksisas māte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu