Saspēles vadītājs Kampaco oficiāli pāriet no Eirolīgas uz NBA

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fakundo Kampaco
Fakundo Kampaco Foto: Reuters/ScanPix

Argentīniešu aizsargs Fakundo Kampaco noslēdzis līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Denveras "Nuggets", ziņo vienība.

Klubs vēsta, ka līgums ir uz vairākiem gadiem, bet iepriekš Ziemeļamerikas mediji ziņoja, ka vienošanās ar 29 gadus veco argentīnieti tiks noslēgta uz diviem gadiem. 

Kampaco profesionāļa gaitas uzsāka Argentīnas klubā "Penarol", bet 2014.gadā pārcēlās uz Eiropu, pievienojoties Madrides "Real. Šajā laikā viņš divas sezonas pavadīja arī īrē Mursijas UCAM komandā.

Ar "Real" komandu Kampaco divreiz triumfēja ULEB Eirolīgā, ieguva trīs Spānijas čempiontitulus un divreiz uzvarēja Karaļa kausa izcīņā.

Šajā sezonā argentīniešu basketbolists piedalījās desmit ABC spēlēs, kurās vidēji guva 10,8 punktus, 4,6 reizes rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja 2,6 atlēkušās bumbas. Tikpat mačos viņš laukumā devās arī Eirolīgā, kur caurmērā guva 9,3 punktus, veica 6,7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 2,5 bumbas zem groziem.

Pērn Kampaco kopā ar Argentīnas izlasi izcīnīja sudraba medaļu Pasaules kausā. Viņam ir arī vairākas godalgas FIBA Amerikas zonas čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu