Mūždien akurāts vai sušķis? Zodiaka pārstāvju mājas uzkopšanas paradumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Kāds nevar nosēdēt mierā un pastāvīgi uzkopj dzīvokli, savukārt kādam putekļu kalni nav arguments tīrīšanai. Portāls "Lisa" vēsta, kurš no Zodiaka zīmju pārstāvjiem pieder kādam cilvēku tipam un kāpēc!

Auns

Ja viņiem ir garlaicīgi vai viņi nespēj gulēt, pēkšņi nekas nešķiet tik svarīgs kā cepeškrāsns tīrīšana. Lai arī Auns ir ļoti tīrīgs, dažreiz viņu apģērbs to var neatspoguļot. Viņiem ne vienmēr ir laiks savlaicīgi gludināt vai mazgāt veļu. Aunam vairāk patīk ēdieni no restorāniem un kafejnīcām, nekā gatavošana pašiem.

Vērsis

Vērši pārliecinās, ka viss izskatās jauki un kārtīgi, jo viņi vēlas atpūsties un nevienam nedod iemeslu viņus tiesāt. Turklāt viņiem patīk regulāri tīrīt plauktus, mazgāt logus un sakārtot skapjus. Viņi īpaši labi var deleģēt citiem lietas, kas viņiem nepatīk.

Dvīņi

Viņi gatavojas veikt lielu mājas uzkopšanu, bet pēc tam viņu uzmanību novērš tālruņa zvans vai interesants raksts žurnālā, kuru viņi grasās izmest. Tā kā viņiem patīk atstāt labu iespaidu, viņi uztur māju tīru un kārtīgu. Dvīņi spēj radīt bardaku no nulles. Dvīņiem ir tik daudz ideju, ka viņiem nav laika sakopt.

Vēzis

Vēži ir ļoti emocionāli un veltīti savam mērķim. Diemžēl šī emocionālā ietekme viņus parasti noved pie biežas apātijas. Neskatoties uz to, ka viņi ir ļoti viegli ievainojami, viņus var saukt par labām mājsaimniekiem. Vēži cenšas radīt mīlošu un harmonisku atmosfēru mājā, un varēs pārsteigt ikvienu ar gardiem mājās gatavotiem ēdieniem.

Lauva

Nav tā, ka Lauvas ir nekārtīgas, vienkārši viņiem ir pārāk daudz citu darāmu lietu. Lauvas dažreiz var tik ļoti aizrauties ar savu ārējo izskatu, ka var nepamanīt netīru traipu uz krekla. Turklāt, kad Lauvas kaut kur dodas, viņi vispirms mājās visu izmētā, lai atrastu vajadzīgo.

Jaunava

Jaunavas mīl visu, kas ir sakārtots, savā vietā un absolūti tīrs. Viņi nav vienkārši kārtīgi - viņi ir apsēsti ar tīrību. Jaunavas ir perfekcionistes, kurām patīk sakopt māju un savu dzīvi. Viņu skapjos viss ir ideāli sakārtots pēc krāsām, dienas ēdiens ir sabalansēts, un māja dzirkstī no tīrības.

Svari

Svari katru dienu uzklās gultu, regulāri mazgās traukus, bet pārāk ilgi netīrīs un nemainīs ūdens filtru. Runājot par tīrīšanu, tie atrodas kaut kur pa vidu. Viņus patiešām motivē, kad kāds nāk ciemos vai kad mīļais cilvēks koridorā izsaka komplimentus par viņu rūpīgi salocītajām kurpēm.

Skorpions

Skorpiona personīgā higiēna robežojas ar apsēstību, un viņš nekad nejūtas pietiekami tīrs. Skorpioni mīl ķermeņa skrubjus, sejas maskas, dubļu vannas. Skorpionu interesē jebkas, kas sola atslāņot vai notīrīt netīrumus un atmirušās ādas šūnas. Skorpioniem patīk arī tīras un kārtīgas mājas, lai gan viņi, iespējams, nelabprāt aicina citus cilvēkus to redzēt. Viņi nav kautrīgi, viņi vienkārši ir ļoti privāti.

Strēlnieks

Strēlnieks uzskata sevi par kārtīgu, tāpēc šīs zīmes otrās pusītes ir pārsteigtas, kad viņu guļamistaba izskatās, ka to skāris ciklons. Viņiem nav nepieciešams ilgs laiks, lai padarītu nekārtīgu dzīvojamo platību. Tajā pašā laikā Strēlnieki ir gatavošanas un pārsteigumu organizēšanas cienītāji, taču pēc kulinārijas šedevriem virtuvei ir nepieciešama pilnīga tīrīšana.

Mežāzis

Mežāži nopietni uztver visus darbus, pat ap māju, kas viņus padara par labiem mājsaimniekiem. Viņiem patīk nevainojamas mājas, it īpaši, ja kāds nāk ciemos. Viņiem patīk sastādīt darāmo darbu sarakstu, lai viņi neko neaizmirstu. Turklāt viņiem patīk regulāri tīrīt žalūzijas, mazgāt logus un sakārtot skapjus. Mežāža vispārējā tīrīšana tiek veikta sešas reizes gadā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ātri apnīk un viņš bieži aizmirst par tādām lietām kā brokastu trauku mazgāšana vai atkritumu izvešana. Ūdensvīrs ir brīvību mīlošs cilvēks, kuram to īsti nepatīk darīt. Ūdensvīra tīrīšana parasti ilgst no piecām līdz 15 minūtēm, jo ​​viņiem trūkst entuziasma.

Zivis

Viņu atšķirīgās iezīmes ir izsmalcinātība un kautrība. Zivis absorbē labas manieres kā sūkļi. Lai arī dažkārt mēdz būt nedaudz sliktā garastāvoklī, Zivs zīmē dzimušajiem vienmēr izdodas iekarot otrās pusītes sirdi caur vēderu. Viņi nav spēcīgi tīrībā, taču viņu kulinārijas prasmes ir slavējamas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu