VIDEO ⟩ 15 gadi - 11 avārijas. Daugavpilī šoferis savu "statistiku" papildina ar smagu avāriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

1. decembrī Daugavpilī notikusi smaga avārija, kurā saduroties taksometram un autobusam, nopietnas traumas guvusi 1941. gadā dzimusī sieviete, vēstī TV3 raidījumā "Degpunktā". 

Daugavpilī otrdienas rītā, kad vēl daudzi luksofori uz ielām ir atslēgti un vadītājiem jāievēro ceļa zīmes, kāds taksometra šoferis, braucot uz mazākas nozīmes ceļa, iespējams, nav tam pievērsis uzmanību. Rezultātā taksists izraisījis avāriju ar pasažieru autobusu.

Policija skaidro, ka 18. novembra un Liepājas ielu krustojumā notikusi sadursme starp autobusu "Solaris", kuru vadīja 1960. gadā dzimis vīrietis un transportlīdzekli "Volkswagen Sharan", kuru vadīja 1957. gadā dzimis autovadītājs.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta vieglās automašīnas pasažiere – 1941. gadā dzimusi sieviete, kura ar dažādām traumām un ķermeņa lūzumiem tika nogādāta tuvākajā medicīnas iestādē. Šobrīd policija skaidro notikušā apstākļus.

Policija vēlāk uzzinās ekspertu slēdzienu, kas parādīs, vai kāds no šoferiem gadījumā nav bijis alkohola reibumā.

Ar savdabīgu statistiku izcēlies taksometra šoferis - vīrietim kopš 2005. gada šis ir jau 11. ceļu satiksmes negadījums, liecina Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju dati. 

Video: "Degpunktā sižets"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu