Bijušais kampaņas vadītājs: Tramps būtu uzvarējis, izrādot empātiju saistībā ar Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

ASV prezidents Donalds Tramps būtu uzvarējis prezidenta vēlēšanās pirms mēneša ar lielu balsu pārsvaru, ja būtu publiski izrādījis empātiju saistībā ar jaunā koronavīrusa pandēmiju, otrdien paziņoja bijušais Trampa kampaņas vadītājs Breds Pārskeils.

"Es domāju, ka mums bija vajadzīga publiska empātija. Es domāju, ka cilvēki bija nobijušies," Pārskeils sacīja intervijā telekanālam "Fox News", kas bija viņa pirmā intervija kopš šīm vēlēšanām.

Viņš nosauca par ''politikas kļūdu" Trampa centienus panākt lielāku ekonomikas atkalatvēršanu laikā, kad amerikāņi bija nobijušies un nedroši.

Pārskeils citādi turpināja paust atbalstu Trampam. Viņš bija darbojies Trampa vēlēšanu kampaņā 2016.gadā un vadīja Trampa 2020.gada pārvēlēšanas kampaņu līdz jūlijam, kad tika atcelts finansiālu un citu iemeslu dēļ.

"Es domāju, ka jauna ģimene ar jaunu bērnu, kas baidījās vest viņu atpakaļ uz skolu, gribēja redzēt empātisku prezidentu un empātisku Republikāņu partiju (..) un viņš izvēlējās citu ceļu," sacīja Pārskeils.

Ir ziņots, ka Pārskeils strādā pie grāmatas, kurā būtu atspoguļots laiks, ko viņš pavadījis, strādājot pie Trampa. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu