Ezotērikas pazinējs skaidro, uz kuriem pirkstiem nevajadzētu nēsāt gredzenu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: iordani/Shutterstock.com

Pēc gredzenu valkāšanas paradumiem var noteikt cilvēka raksturu. Hiromanti (zīlētāji, kuri izmanto cilvēka rokas līnijas) ir pārliecināti, ka gredzena nēsāšana uz labā pirksta var atdzīvināt jaunas spējas un vēl nebijušas rakstura iezīmes. Portāls "Channel Five" piedāvā iepazīties, ko nozīmē jūsu gredzena valkāšanas ieradumi. 

Īkšķis

Marsa planēta patronizē īkšķi. Cilvēkiem, kuri nēsā gredzenus uz šī pirksta, piemīt tādas īpašības kā drosme, neatlaidība, līderība un spēja iederēties sabiedrībā. Īkšķa gredzens palīdz attīstīt šīs īpašības cilvēkam.

"Jums vajadzētu nēsāt gredzenu uz īkšķa, ja šķiet, ka jums trūkst pašpārliecinātības, ambīciju," vēsta palmists Ivans Gromovs.

Ja cilvēkam šķiet, ka viņš kavē laiku, tad ir vērts nēsāt gredzenu uz īkšķa. Nav vērts to nēsāt, ja cilvēks sevī izjūt avantūrisma garu. Noteikti nevajadzētu valkāt gredzenu uz īkšķa tiem, kam ir problēmas ar azartspēlēm. 

Rādītājpirksts

Tie, kas ilgu laiku nēsā gredzenus uz rādītājpirkstiem, bieži izrādās karjeristi. Visbiežāk viņi ieņem līdera amatus un lieliski veic padoto darbu. Tajā pašā laikā daži gredzenu īpašnieki tiek uzskatīti par vieglprātīgiem egoistiem, kuri nezina, kā izrādīt emocijas. Pēc hiromanta (gredzenu speciālista) teiktā, tiem, kuriem trūkst līdera īpašību, ir vērts valkāt gredzenu uz rādītājpirkstiem.

Ja cilvēkam nav pietiekami daudz pārliecības, ka viņš var vadīt cilvēkus vadošā amatā, tad viņam vajadzētu valkāt gredzenu uz rādītājpirksta.

Vidējais pirksts

Vidējo pirkstu gredzenus bieži valkā mierīgi cilvēki, kuri apzinās savus nopelnus un trūkumus. Turklāt tie, kas vēlas uzsvērt savu individualitāti, valkā gredzenu uz vidējā pirksta. Pēc hiromanta domām, Saturna vidējais pirksts ir vissliktākā planēta cilvēkam. Negadījumi un nepatikšanas no Saturna atspēlējas. 

Ivans Gromovs ir pārliecināts, ka labāk vispār nepieskarties vidējam pirkstam un nelikt uz tā gredzenus, jo individualitāte ir diezgan neskaidrs jēdziens.

Zeltnesis

Zeltnesim ir tieša saikne ar sirdi, to sauc arī par Apolona pirkstu. Tas ir atbildīgs par cilvēka ģimeni šī vārda visplašākajā nozīmē. Šādā ģimenē ir ne tikai vīrs vai sieva, bet arī vecāki, bērni un tuvi radinieki. Tātad, pirmkārt, kāzu, saderināšanās un laulības gredzeni ir saistīti ar šo pirkstu. Neprecētie vīrieši un sievietes uz zeltneša var nēsāt gredzenus. Tas liek domāt, ka īpašnieks ir optimistisks attiecībā uz dzīvi, saprātīgs un sirsnīgs savos nodomos.

Mazais pirkstiņš

Astrologi uzskata, ka šādus gredzenus nēsā sabiedriski cilvēki, uzmanības centrā esoši cilvēki un tie, kuriem ir labi attīstītas radošās prasmes. Dažreiz šādi cilvēki var sajust nepieciešamību atkāpties no sevis un meklē iespēju būt vienatnē ar sevi.

"Gredzens uz mazā pirksta ir jānēsā, ja cilvēks jūt, ka viņam ir problēmas ar komunikācijas prasmēm, ja viņam ir grūti saprasties ar citiem cilvēkiem, ir grūti sarunāties, kā arī, ja ir finansiālas problēmas," vēstī speciālists.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu