Precētais NBA zvaigzne Maliks Bīslijs pieķerts ar citu sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

23. novembrī precētais NBA basketbolists Maliks Bīslijs tika manīts iepērkamies kopā ar realitātes šovu zvaigzni Larsu Pipenu. Abi bija sadevušies rokās, staigājot kādā no Maiami tirdzniecības centriem. Uzņemtās fotogrāfijas nāca klajā šonedēļ, un basketbolista sieva sociālajos tīklos apgalvo, ka nav zinājusi par vīra tikšanos ar Pipenu.

Bīslija sieva, modele un repere Montana Jao "Instagram" publicēja īso stāstiņu, kas pazūd pēc 24 stundām, kurā teikts:"Es šo nemaz nezināju... Tas ir traki. Es to redzu pirmo reizi, tāpat kā jūs."

"Vienmēr esmu un vienmēr būšu patiesa par to, kas esmu, un DIEVS mani nekad nav pievīlis. Patiesība vienmēr nāks gaismā," sieviete rakstīja, kā arī vēlāk pateicās faniem par sniegto atbalstu un mīlestību.

Pipena šobrīd ir pašķīrusies ar vīru Skotiju Pipenu, kurš ir kādreizējais NBA basketbolists, abiem ir kopīgs dēls. Nekādi citi komentāri par šo situāciju netika sniegti, taču realitātes šovu zvaigznes dēls publicēja ierakstu "Twitter".

"Koncentrējos uz sevi un saviem mērķiem. Neesmu atbildīgs par citu rīcību. Man viss ir labi," mātes rīcību komentēja Pipens jaunākais.

Larsa Pipena nesen apgalvoja, ka bijusi kopā ar vēl vienu NBA zvaigzni – Tristanu Tompsonu neilgi pirms basketbolista attiecībām ar Hloju Kardašjanu. Kādā intervijā sieviete sacīja, ka viņa bijusi tā, kas Tompsonu iepazīstināja ar Kardašjanu klanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu