Pēc draudiem iesist sievietei šovu "Caur ērkšķiem uz..." pamet vienīgais vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

3. decembra vakarā pie STV Pirmā! skatītājiem nonāca šova “Caur ērkšķiem uz...” jaunākā sērija, kurā jau atkal kādam bija jāpamet projekts.

Ciemos pie dalībniekiem ieradās iepriekšējo sezonu kolorītākās dalībnieces. Nu jau daudz kuplāko kompāniju gaidīja divas neaizmirstamas piedzīvojumiem pilnas dienas, kurās ne tikai tika šauts ar loku, ēsta ugunskurā gatavota zupa, pievarēta virvju trase un piepūšamajā bumbā kūleņots lejup no lielākā Ventspils kalna.

Prieku aizēnoja arī kāda asāka vārdu apmaiņa - iepriekšējo sezonu dalībnieces pamatīgi “salecās” ar vienīgo vīrieti projektā – Edgaru, kurš pat solīja kādai no viešņām “sadot pa muti”.

Iespējams, šīs nesaskaņas arī Edgaram maksāja dalību projektā, jo iepriekšējo “Ērkšķu” sasaukumam tika dota iespēja izteikt savas domas par jaunajiem kolēģiem un pat sūtīt kādu mājup. To, kurš šoreiz pametīs projektu, noteica gan pašu dalībnieku, ka iepriekšējo sezonu “Ērkšķu” dāmu vērtējums. Iekšējā balsojumā vienādu balsu skaitu saņēma šova “balodīši” Inga un Edgars - Inga, jo kolēģu vērtējumā pasīvi iesaistoties projekta aktivitātēs, bet Edgars, jo esot sasniedzis visu, ko “Ērkšķi” viņam varot piedāvāt.

Izšķirošā balss nonāca tieši iepriekšējo sezonu dāmu rokās, kuras nolēma mājās sūtīt Edgaru, norādot, ka viņam trūkstot vīrišķības, izvirzītu mērķu un vispār neesot skaidrība, ko viņš darot projektā.

Tāpat dāmas sprieda, ka noteikti jāizšķir Gintas un Ināras koalīcija, kuras ir pārāk sadziedājušās un novērsušās no mērķa – mainīt savu dzīvi. Savukārt īpašu atzinību izpelnījās Kristīne, kura iekaroja dāmu sirdis ar savu atklātību un sirsnību.

Ziņu, ka jāpamet projekts, Edgars uztvēra sev ierastajā mierā un bija pateicīgs par projekta laikā piedzīvoto: "Godīgi sakot, meitenēm liels paldies. Viņas bija jaukas pret mani, ļoti mīļas. Es par viņām turēšu īkšķus un būšu kopā ar viņām visu laiku."

Savukārt “Caur ērkšķiem uz...” vadītāja Liene Stepena mudināja Edgaru apsolīt, ka viņš darīs visu iespējamo, lai vēlmi pēc alkohola aizvietotu ar daudz produktīvākām nodarbēm - sportu, darbu. Edgars arī bija gatavs šādu solījumu dot un īpaši priecājās par projekta dāvāto balvu - iespēju iegūt B kategorijas autovadītāja apliecību. "Es aizeju ar labu sirdi no projekta prom. Man te baigi patika. Baigi forši īstenībā viss bija," sacīja Edgars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu