"Lakers" superzvaigzne Entonijs Deiviss parakstījis jaunu līgumu par milzu summu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Deiviss
Entonijs Deiviss Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Losandželosas "Lakers" centra spēlētājs Entonijs Deiviss parakstījis piecu gadu līgumu ar "Lakers" par 190 miljoniem ASV dolāru (156 miljoni eiro), ceturtdien, atsaucoties uz spēlētāja aģentūru, vēsta ESPN basketbola apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Vodžnarovskis "Twitter" kontā min, ka informācija smelta no Deivisu pārstāvošās aģentūras "Klutch Sports Group" vadītāja Riča Pola un ka puses strādā pie pēdējo detaļu saskaņošanas.

Vodžnarovskis vēsta, ka Deiviss ar klubu vienojas par piecu gadu maksimālo līgumu - 190 miljoniem ASV dolāru (156 miljoni eiro).

Darījums ietver priekšlaicīgas līguma izbeigšanas iespēju pirms piektās sezonas. Vodžnarovskis vēsta, ka līgums visticamāk tiks parakstīts šodien.

Deiviss izslēgšanas spēlēs vidēji guva 27 punktus, izcīnīja 9,0 atlēkušās bumbas un atdeva 3,0 rezultatīvas piespēles, metot no spēles ar 57% precizitāti, tai skaitā ar 38% precizitāti trīspunktu metienus, kā arī realizējot 83% soda metienu.

Deiviss pirmo reizi karjerā kļuva par NBA čempionu jau savā pirmajā sezonā "Lakers".

Viņš ir septiņu pēdējo gadu "All-Star" spēļu dalībnieks un 2017.gada mača vērtīgākais spēlētājs. Tāpat viņš četrreiz iekļauts NBA pirmajā izlasē, divreiz - NBA pirmajā izlasē aizsardzības spēlētājiem un trīsreiz bijis labākais līgā bloķētajos metienos.

ASV izlases rindās viņš 2012.gada olimpiskajās spēlēs un 2014.gada Pasaules kausa izcīņā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu