Noskaidrotas detaļas par negadījumu pie "Lidl" būvlaukuma, kur kravas auto nāvējoši notrieca velosipēdisti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdienas, 3. decembra rītā, Rīgā, Brīvības gatvē negadījumā zem kravas auto riteņiem dzīvību zaudēja kāda gados jauna velobraucēja. Raidījums "Degpunktā" noskaidroja jaunas detaļas par negadījumu.

Īsi pirms plkst. 9 rītā, operatīvie dienesti saņēmuši izsaukumu uz Brīvības gatvi 256, kur iepretim lielveikala būvlaukumam noticis smags negadījums, kurā iesaistīts kravas auto un kāds velobraucējs.

Turpinot darbu notikuma vietā, noskaidrots, ka negadījumā bojā gājusi kāda sieviete. Pie viņas atrastie dokumenti, liecina, ka viņai bija tikai 24 gadi. Uzrunājot kravas auto šoferi, policija noskaidroja, ka viņš braucis no būvobjekta un nav pamanījis velobraucēju un pat nevarēja nosaukt no kuras puses viņa braukusi.

Notikuma vietā ieradušies arī satiksmes noziegumu biroja izmeklētāji, kuri plecu pie pleca ar kārtības sargiem fiksējuši visas negadījuma vietā redzamās pēdas un meklējuši pavedienus, kas palīdzētu noskaidrot patiesību par šo negadījumu.

Ir uzsākts kriminālprocess, tiks ievākti dati no videonovērošanas kamerām un policija cer arī uz garāmbraucēju atsaucību, ja viņiem ir bijuši videoreģistratori vai citas video vai foto fiksēšanas iekārtas, kurās redzams šis negadījums.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu