"Dinamo" pret Bukarta pārstāvēto "Severstaļ" iespēja pārtraukt četru zaudēto spēļu sēriju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauris Dārziņš (centrā)
Lauris Dārziņš (centrā) Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" četru zaudēto spēļu sēriju lūkos pārtraukt pret Čerepovecas "Severstaļ", kuras rindās šosezon spēlē Roberts Bukarts.

Spēles starp abām komandām "Arēna Rīga" sāksies plkst.19.30, to tiešraidē translējot kanālam "TV3 Sport 2".

"Dinamo" ceturtdien pirmajā no divām mājas spēlēm ar 3:4 piekāpās Čeļabinskas "Traktor", zaudējumu sēriju pagarinot līdz četriem mačiem. Iepriekš "dinamieši" mājās ar 2:3 zaudēja Novosibirskas "Sibirj", bet vēlāk viesos zaudējumi piedzīvoti pret Maskavas apgabala "Vitjaz" (1:4) un "Soči" (2:3).

Tikmēr "uzkāpusi" uz trīs zaudētu spēļu takas, kas aizsākās ar neveiksmi pret Sanktpēterburgas SKA (2:3) un turpinājās pret Kazaņas "Ak Bars" (2:5) un Jaroslavļas "Lokomotiv" (1:5). Pēdējo panākumu "Torpedo" guva novembra nogalē, kad ar 2:1 uzvarēja "Vitjaz".

Abu komandu šīs sezonas pirmajā tikšanās reizē "bullīšos" ar 3:2 pārāki bija Čerepovecas hokejisti. "Dinamo" rindās nevienam hokejistam neizdevās realizēt pēc spēles soda metienu.

Kopumā KHL abi klubi savā starpā tikušies 28 reizes, no kurām 12 gadījumos pārāki bijuši rīdzinieki.

"Dinamo" vārtos spēli, visticamāk, sāks Iļja Proskurjakovs, kurš nesen atguvies pēc gūtās traumas. Zeins Makintairs ceturtdienas spēlē trīs vārtus ielaida jau pirmajā periodā, kā rezultātā Pēteris Skudra piespiedu kārtā laukumā sūtīja Proskurjakovu.

Pēc spēles pret Bukarta komandu "Dinamo" 7.decembrī viesos tiksies ar SKA, bet divas dienas vēlāk vēlreiz būs jātiekas ar "Severstaļ". Pēcāk sekos trīs māju spēļu sērija.

"Dinamo" līdz sezonas beigām parakstījusi līgumu ar uzbrucēju Gļebu Zirjanovu, kamēr atteikumu draftā ievietots uzbrucēji - Zeks Mičels, Konstantīns Komareks un Mets Vaits. Hokejisti atteikumu draftā pavadīs 48 stundas, kuru laikā viņus var izvēlēties kāda cita KHL komanda.

Dinamo" ar 12 punktiem 30 mačos ir pēdējā vietā līgā, kamēr "Severstaļ" ar 32 punktiem 31 spēlē atrodama astotajā vietā Rietumu konferencē.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu