Džilindžers atklāj, no kuras sievas šķiršanās bijusi tik sāpīga, ka apsvēris pat pašnāvību (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs Dž.Dž.Džilindžers
Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs Dž.Dž.Džilindžers Foto: Zane Bitere/LETA

Režisors Dž.Dž.Džilindžers Ievas Adamss jaunajā "YouTube" raidījumā "Dž. Spot" pastāstīja, vai viņu kādreiz ir "atšuvušas" sievietes. 

Adamss gribēja noskaidrot, vai kāda sieviete kādreiz viņam ir atteikusi. Režisors apstiprināja, ka tā noticis bieži, turklāt pievērsās arī laulību tēmai.

"Šķiroties, Rukšāne mani atšuva. Trešā pēc skaita varētu būt. Labi, es arī biju nešpetns, nevaru noliegt. Dzīvoja pa galvu vis kaut kas. Taisīju izrādes, dzīvoju kaut kādās "kaligulās" un strādāju apzinīgi, lai izprastu sievietes, arī citas... Es biju pat tik ārpus realitātes, ka Dacei arī stāstīju visu, lai viņa to varētu izmantot savos romānos. Es biju ļoti slikts. No normālās morāles viedokļa es biju "svoločs". Bet es viņu ļoti mīlēju. 

Bet vienā dienā viņai piegriezās, un tad gan bija sāpīgi. Jo man likās, kā tad tā?" norādīja Džilindžers. 

Režisors apstiprināja, ka tajā dzīves posmā viņam šķitis, ka Rukšāne bijusi viņa ideālā sieviete.

"Un tajā brīdī šķiet, ka dzīve beigusies. Un kad tu saproti, ka esi to sajājis, man liekas, es pirmo reizi mūžā biju uz kaut kādām divām nedēļām "zapojā" (vairāku dienu alkohola lietošana red. piez.), man principā tādu nav. Es pametu novārtā lielo zāli Dailei, kur man ritēja mēģinājumi,

es tiešām nopietni domāju par pašnāvību, ļoti nopietni, tā, ka tā bija tāda depresija un ārprāts... 

Dzīvoju kabinetā teātrī turklāt, man nedeva alkoholu teātra bufetē, jo domāja, kā izglābt to izrādi," par savu tā brīža situācija atklāti pastāstīja Džilindžers. 

Atgriezties realitātē viņam palīdzēja iepazīšanās ar ceturto sievu - Binniju Ārbergu.

Džilindžers ir precējies sešas reizes - ar Maiju Rupeiku, Gunitu Mežuli, Daci Rukšāni, Binniju Ārbergu, Elīnu Dzelmi un šobrīd ir laulībā ar Ingu Grencbergu. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu