Kā AK-47 patraucēja Maikam Taisonam Krievijā iepazīties ar meitenēm? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons.
Maiks Taisons. Foto: AP/Scnapix

Leģendārais bokseris Maiks Taisons savā podkāstā " Hotboxin' With Mike Tyson" gremdējies atmiņās par laiku, kad viņš viesojās Krievijā.

Dzelzs Maiks savu podkāstu laikā ir atskatījies uz dažādiem savas dzīves mirkļiem. Šajā reizē bokseris runāja par vizīti Krievijā, kas izvērtusies ne tāda, kā Taisons to būtu vēlējies.

Bokseris atceras, ka toreiz viņu pavadījusi nopietna svīta un viņa drošība ir bijis pats būtiskākais jautājums: "Man nav nekādu pretenziju doties uz Krieviju. Nebija arī nekas pret apsardzi. Viņiem bija AK-47."

Lai gan apsardze bijusi iespaidīga, tas traucējis bijušajam bokserim izklaidēties: "Es teicu: "Klausieties, meitenes pie mums nenāks, ja jums rokās būs ieroči. Vai jūs tos varētu nolikt bagāžniekā? "Mums bija arī ložu necaurlaidīgas mašīnas. Man pat nesanāca izklaidēties ar krievu meitenēm. Tas nav jautri."

"Viņas ar mums negrib izklaidēties, jo apkārt ir šie krievu puiši ar niknu paskatu un automātiem. Meitenes taču negrib ar tādu kompāniju satikties," atcerējās Taisons, kurš esot arī mēģinājis ar saviem pavadoņiem vienoties par nedaudz pielaidīgāku attieksmi, bet pretī esot saņēmis tikai klusumu, jo valdības uzstādījums esot bijis neatkāpties no Taisona ne soli.

"Viņi neklausījās, ko saku, vienkārši mums sekoja. Es lūdzos, lai viņi nenāk mums līdzi naktsklubā, lai paliek ārā. Nē - viņi pavadīja mūs arī naktsklubā," atcerējās Taisons.

Dzelzs Maiks savu profesionālo karjeru noslēdza 2005. gadā, kad viņš piedzīvoja zaudējumu pret Kevinu Makbraidu. Tomēr pēc 15 gadu pārtraukuma leģendārais bokseris atgriezās ringā, lai aizvadītu paraugdemonstrējuma cīņu pret Roju Džounsu jaunāko, kas noslēdzās ar neizšķirtu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu