Kura Zodiaka zīme ir tavs vislielākais ienaidnieks? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unzhakov/Shutterstock.com

Teorētiski būtu brīnišķīgi saprasties ar visiem, taču diemžēl cilvēki nav radīti tam, lai veidotu saskanīgas attiecības ar visiem sastaptajiem. Arī ar Zodiaka zīmju palīdzību var noteikt savus ļaunākos ienaidniekus. Dažas no šīm partnerattiecībām var sākties draudzīgi, pat kaislīgi, bet liktenis liek šīm zvaigžņu zīmēm kļūt par pretiniekiem, vēsta portāls "Ranker".

Auns

Sliktākais ienaidnieks: Vēzis

Auns ir Uguns zīme un parasti slikti sader ar Vēzi, Ūdens zīmi. Auniem ir nepieciešama neatkarība, un viņi var justies nomākti Vēža dēļ. Lielākā daļa Vēžu jūtas pārmērīgi jutīgi pret Aunu, un tas var sasniegt punktu, kurā Auns nevar izturēt to.

Turklāt katras zīmes elementu atribūti, kas cīnās, padara tos bīstamus viens otram. Vēža ūdens sajūta var mazināt Auna ugunīgo temperamentu.

Vērsis 

Sliktākais ienaidnieks: Auns 

Dažreiz līdzīgais piesaista līdzīgo, bet citreiz līdzības darbojas kā divi pozitīvi magnēti un viens otru atgrūž. Tā tas ir ar Vēršiem un Auniem. Abas zīmes ir spītīgas, kas var izraisīt pilnīgu nespēju saprasties.

Argumenti var palikt neatrisināti, jo maz ticams, ka abi būs vainīgi. Turklāt Auniem nepatīk atzīt, kad viņi ir kļūdījušies. Fakts, ka abās zīmēs ir ragi, liecina: šis duets pastāvīgi sitīs galvas un praktiski tiek garantēts konflikts.

Dvīņi

Sliktākais ienaidnieks: Jaunava

Gan Jaunava, gan Dvīņi seko Merkurijam, kurš valda pār komunikāciju. Neskatoties uz to, ka tās pārvalda viena un tā pati planēta, šīs divas zīmes nevarētu atšķirties vairāk. Dvīņi ir brīvie gari un bauda spontanitāti, savukārt Jaunavas bauda rutīnu. Viņu personības bieži saduras.

Dvīņi var justies kā bērns, un Jaunava var uzņemties vecāku lomu, bieži izrādoties pārāk kritiska un prasīga pret Dvīņiem. Abas zīmes nav lieliskas, lai dalītos savās izjūtās, tāpēc argumenti var palikt neatrisināti. Dvīņiem nav sveša arī aizvainojumu turēšana, paliekot rūgtiem pret Jaunavām.

Vēzis

Sliktākais ienaidnieks: Strēlnieks 

Vēži bieži ir jutīgi un uzticīgi, tāpēc Strēlnieks, visticamāk, varētu sāpināt viņu jūtas. Abas zīmes var mēģināt mainīt viena otru, taču neviena no tām netiks kompromitēta. Šī komunikācijas problēma var novest pie tā, ka Vēzis ienīst Strēlnieku, taču riebums parasti ir vienpusējs. Tikmēr Vēzis turēsies pret dusmām, cerot, ka Strēlnieks sajutīs viņu rūgtumu, taču tas nekad nenotiks.

Lauva

Sliktākais ienaidnieks: Zivis 

Lauvai parasti ir liels lepnums atrasties uzmanības centrā. Savukārt Zivis ir jūtīgas un izvairās no uzmanības. Abu zīmju milzīgās personības atšķirības var likt Lauvai viegli ievainot Zivju jūtas.

Turklāt Lauva neņem vērā Zivs pasivitāti un padarīs šo nepatiku ārkārtīgi skaidru. Zivju sapņainais un padevīgais raksturs varētu nomākt Lauvas, un šī nepatīkamība var ātri pārvērsties naidā.

Jaunava 

Sliktākais ienaidnieks: Ūdensvīrs 

Jaunavas parasti ir inteliģentas, vērīgas un analītiskas. Viņi domā ar galvu, nevis sirdi, un šī iemesla dēļ viņi var uztvert Ūdensvīrus kā bezatbildīgus un neciešamus. Lai arī Ūdensvīrs ir inteliģents, viņš nevar tikt galā ar personības, piemēram, Jaunavas, aprēķināšanu.

Abas zīmes reti izjūt pievilkšanos, bet, kad viņi kopā pavada laiku, tas parasti beidzas ar to, ka Jaunavas nicina Ūdensvīrus.

Svari 

Sliktākais ienaidnieks: Skorpions 

Sociālie Svari, gaisa zīme, var saprasties gandrīz ar ikvienu. Tomēr Skorpions, Ūdens zīme, Svaru dzīvē var radīt daudz drāmas, kā rezultātā Skorpions kļūst par Svaru ienaidnieku. Ja draudzībā vai attiecībās viss šķiet skaisti, Skorpioni var kļūt paranoiķi, kaut kas nav kārtībā un rada problēmas. Patiesībā Skorpioniem gandrīz šķiet, ka viņiem dzīvē ir vajadzīga drāma, savukārt Svariem var šķist, ka bez tās mierīgi var iztikt.

Skorpions 

Sliktākais ienaidnieks: Lauva 

Līdzīgi tam, kā ūdens un uguns zīmes nesajaucas ar Aunu un Vēzi, tas pats attiecas arī uz Skorpionu un Lauvu. Tomēr Skorpioniem un Lauvām ir daudz līdzību. Abas zīmes ir lepnas un stipras gribas. Tomēr diviem spītīgiem cilvēkiem ir grūti sadzīvot. Abas zīmes bauda dominēšanu, un neviena no tām nevēlas kompromisus.

Lai gan sākotnēji abas var justies piesaistītas viena otrai to līdzības dēļ, abu pušu neelastība var izraisīt daudz karstu, nepastāvīgu strīdu. Spraigajā Skorpionā var rasties nicinājums pret Lauvas nespēju atbildēt uz viņu sīvo, emocionālo saikni.

Strēlnieks 

Sliktākais ienaidnieks: Vērsis 

Strēlniekam brīvība ir nepieciešama vairāk nekā jebkas cits, un viņi neļaus nevienam un nevienam viņus noturēt. Vērsis, Zemes zīme, dod priekšroku stabilitātei un var kļūt  Strēlnieka īpašnieks neatkarīgi no tā, vai attiecības ir platoniskas vai romantiskas. Strēlnieks var uztvert Vērša nepieciešamību pēc konsekvences kā slazdu un nevēlēsies neko darīt ar to.

Mežāzis 

Sliktākais ienaidnieks: Svari 

Svariem patīk būt sabiedriskam un padarīt dzīvi jautru. Tas ne vienmēr saskan ar Mežāža personību, kas ir orientēta uz darbu. Mežāži mēdz koncentrēties uz karjeras izaugsmi un tālu dzīvē, turpretī Svarus nodarbinās viņu sociālais kalendārs. Dažiem Mežāžiem Svari var šķist nenobrieduši un vienkārši kaitinoši. Tādējādi Svaru neizlēmīgā daba var organizētos Svarus dzīt izmisumā.

Ūdensvīrs 

Sliktākais ienaidnieks: Mežāzis 

Radošajam un novatoriskajam Ūdensvīram Mežāzis var pārvērsties par pamatīgu ienaidnieku. Abi ir dažādi daudzos aspektos, sākot no finansēm (Mežāži ir krājēji; Ūdensvīri ir tērētāji) līdz viņu brieduma līmenim. Ūdensvīram parasti ir grūti saprast Mežāža domāšanas procesu.

Mežāži emocionāli viegli nepiesaistās, kas Ūdensvīram liek rīkoties ārpus rakstura ar greizsirdības un paranojas izjūtām. Mežāža pastāvīgā noraidījuma sajūta var izraisīt Ūdensvīrā rūgtumu un aizvainojumu.

Zivis

Sliktākais ienaidnieks: Dvīņi 

Zivis ir pārāk jutīgi pret pļāpīgajiem Dvīņiem. Dvīņu enerģija Zivīm var šķist tieši biedējoša, tāpēc viņi var nobīties mijiedarboties ar Dvīņu zīmi. Dvīņi mēģina izvest Zivis no pacietības, taču tas mēdz atspēlēties un likt Zivīm justies neērti. Dvīņu vēlme palīdzēt atbrīvotajām Zivīm var piespiest Zivis uzskatīt šo labi pārdomāto žestu par antagonistisku.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu