"Mani nepārliecina, es neticu, es uzskatu citādāk. Nu cik var?" Pašmāju uztura speciāliste pikti vēršas pret Covid-19 noliedzējiem (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uztura speciāliste, uzturzinātnes maģistre, Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzēja un blogere Ksenija Andrijanova piedalās pētījuma par maizes lietošanas paradumiem un jaunākajām tās patēriņa tendencēm Latvijā pasākumā kafejnīcā "Andalūzijas suns". Ilustratīvs foto.
Uztura speciāliste, uzturzinātnes maģistre, Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzēja un blogere Ksenija Andrijanova piedalās pētījuma par maizes lietošanas paradumiem un jaunākajām tās patēriņa tendencēm Latvijā pasākumā kafejnīcā "Andalūzijas suns". Ilustratīvs foto. Foto: Zane Bitere/LETA

Covid-19 noliedzēju sabiedrībā netrūkst, un šoreiz ar aicinājumu necīnīties pret ierobežojumiem vīrusa izplatības samazināšanai vietnē "Facebook" vērsusies uztura speciāliste un Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) pasniedzēja Ksenija Andrijanova.

Andrijanova uzsver, ka maskas un sabiedrības veselība nav viedokļa jautājums.

"Zinātniskos faktus nerausta jūsu jūtas, viedokļi, pārliecības, jo tie ir fakti. Tie nepielāgosies un neizlocīsies, lai pārliecinātu katru grūtgalvi," viņa turpina.

Mani nepārliecina, es neticu, es uzskatu citādāk. Nu cik var? Maskas vairs nav viedokļa jautājums. Sabiedrības...

Posted by Ksenija Andrijanova on Sestdiena, 2020. gada 5. decembris

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu