VIDEO ⟩ Šaušalīgajā avārijā cietušais F-1 pilots Grožāns jau atgriezies svaru zālē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Romans Grožāns
Romans Grožāns Foto: AP/ Scanpix

Aizadītajā nedēļā Bahreinas "Grand Prix" ietvaros biedējošu avāriju piedzīvoja franču pilots Romans Grožāns. Tagad sportists jau ir atgriezies sporta zālē.

Bahreinas "Grand Prix" laikā skatītāji pieredzēja vienu no pēdējās dekādes un, iespējams, arī visu laiku biedējošākajām avārijām. Jau pirmajā aplī pēc nelielas sadursmes ar "AlphaTauri" pilotu Daņilu Kvijatu apmalē ietriecās Romans Grožāns un viņa vadītais bolīds momentāli aizdegās. 

Par laimi Grožāns no nelaimes izmuka ar salīdzinoši nelieliem savainojumiem - apdegumiem uz rokām un kājām.

Ņemot vērā, ka "Haas" sadarbību ar Grožānu nākamsezon neturpina, daudzi F-1 fani uzskatīja, ka Bahreinas "Grand Prix" būs viņa pēdējā sacīkste tuvākā nākotnē. Tomēr, kā francūzis izteicās intervijā ar "Sky Sport", viņš neesot gatavs tam, ka liesmojošā avārija ir viņa pēdējais mirklis F-1 un plāno atgriezties uz sezonas noslēdzošo posmu Abu Dabi.

Pilots savā "Instagram" kontā ir publicējis video, kurā redzams, ka viņš jau ir atsācis darbu svaru zālē, pie video pievienojot mirkļbirku "roadtoAbuDhabi" (ceļš uz Abu Dabi).

Savu F-1 debiju Grožāns piedzīvoja 2012. gadā, pārstāvot "Lotus" vienību, kopvērtējumā finišējot astotajā pozīcijā. Gadu vēlāk francūzis sezonu noslēdza septītais, kas arī ir viņa karjeras augstākais sasniegums. Pie uzvaras pieredzējušais pilots savā F-1 karjerā nav ticis, bet savā debijas sezonā viņam vienu reizi izdevās kāpt uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu