FC "Barcelona" viesos piedzīvo fiasko pret "Cadiz" futbolistiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola grands "Barcelona" sestdien vietējā čempionāta spēlē otrajā puslaikā pieļāva rupju kļūdu, kas vēlāk maksāja zaudējumu pret "Cadiz" vienību.

"Barcelona" viesos ar 1:2 (0:1) piekāpās "Cadiz".

Barselonieši iedzinējos nonāca jau astotajā minūtē, kad Alvaro Himeness guva mājinieku pirmos vārtus. Uzbrucējs sitienu izdarīja no tuvas distances, taču "Barcelona" vārtus vīrs Andrē ter Štēgens nenospēlēja veiksmīgi.

Izlīdzinājums tika panākts 57.minūtē, taču statistikas ailēs vārti ierakstīti "Cadiz" spēlētājam Pedro Alkalam, kurš aizskāra "Barcelona" sisto bumbu. Neizšķirts noturējās vien sešas minūtes, jo pēc auta izspēles bumba nonāca pie Alvaro Negredo, kurš soda laukumā apsteidza arī no vārtiem izgājušo der Štēgenu, bumbu raidot tukšos vārtos.

"Tas ir liels solis atpakaļ, ja mēs runājam par iespējām izcīnīt titulu," pauda "Barcelona" stūrmanis Ronalds Kūmans. "12 punktu starpība ar tik spēcīgu komandu kā Madrides "Altetico" ir neiedomājama."

"Barcelona" šosezon desmit spēlēs spējusi izcīnīt vien četras uzvaras.

Tikmēr Madrides "Real" viesos ar 1:0 (0:0) uzvarēja "Sevilla".

Uzvaras vārtus Madrides klubam 55.minūtē palīdzēja gūt mājinieku vārtsargs Bono, kurš nesatvēra bumbu, tai pārripojot vārtu līniju.

Šī uzvara galvenajam trenerim Zinedinam Zidānam ļāvusi nedaudz uzelpot, jo šosezon viņa komanda UEFA Čempionu līgā divreiz zaudējusi Doņeckas "Šahtar", kas Spānijas futbola faniem licis runāt par speciālista atbrīvošanu.

Šajā sakarā kā labākais kandidāts uz Zidāna amatu tiek minēts bijušais Totenhemas "Hotspur" stūrmanis Maurisio Početino.

Savukārt "Atletico" savā laukumā ar 2:0 (0:0) uzvarēja Valjadolidas "Real".

Pirmie vārti mačā tika gūti 56.minūtē, izceļoties Tomasam Lemāram, kurš soda laukumā pie kreisā staba saņēma tālu piespēli no partnera. Markoss Ļorente 72.minūtē guva Madrides kluba otros vārtus, palīdzot izcīnīt nozīmīgu uzvaru.

Zīmīgi, ka kopš sezonas sākuma "Atletico" ir viena no piecām komandām, kas kādā no Eiropas vadošajām līgām nav cietusi zaudējumu.

Desmit spēlēs 26 punktus iekrājusi līdere "Atletico", par diviem mazāk ir 11 mačus aizvadījušajai Sansevastjanas "Real Sociedad", kamēr trešā ar 20 punktiem ir "Real". Tikpat punktus iekrājusi arī "Villarreal", tālāk ar 18 punktiem seko "Cadiz", bet vadošo sešinieku noslēdz "Sevilla", kas nopelnījusi 16 punktus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu