Nurmagomedovs nosauc summu, par kuru būtu gatavs atgriezties sportā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Bijušais UFC cīkstonis Habibs Nurmagomedovs ir nosaucis summu, par kuru apsvērtu iespēju atgriezties sportā, vēsta "Marca".

Oktobra izskaņā Nurmagomedovs satricināja sporta pasauli, paziņojot, ka noslēdz profesionālā cīkstoņa karjeru. Tomēr teju uzreiz sākās dažādas spekulācijas par dagestānieša atgriešanos oktagonā, kas turpinās vēl šodien.

Lai gan pats dagestānietis allaž ir norādījis, ka nauda viņam UFC neesot prioritāte, yagad viņš ir nācis klajā ar naudas summu, par kuru būtu gatavs izskatīt iespēju atgriezties oktagonā.

"Ja tu esi nolēmis beigt karjeru, tad tu to beidz. Deina [Vaits], visticamāk man piedāvās naudu. Piemēram, ja šis piedāvājums ir 100 miljoni dolāru, būtu sarežģīti pieņemt lēmumu. Redzēsim, ko viņš domā. Bet esmu pārliecināts, ka šādas spekulācijas man sekos līdz pat manas dzīves beigām," sacījis Nurmagomedovs.

Tomēr cīkstonim arī ir savi papildus noteikumi, ja viņš tomēr nolemtu atgriezties oktagonā. Dagestānietis nevēlas pat dzirdēt Konora Makgregora un Dastina Porjē vārdu iesaisti sarunā par iespējamo viņa pretinieku: "Es neesmu ieinteresēts. Es viņus abus viegli uzveicu."

Kā viens no iespējamajiem pretinieka variantiem Nurmagomedova atgriešanās cīņā ir leģendārais kanādietis Džordžs Sentpjērs. Tāpat pastāv iespēja, ka ar sesto reizi izdotos īstenot cīņu starp Nurmagomedovu un Toniju Fergusonu, kurai gan, šķiet, nav lemts notikt.

Nurmagomedovs savas karjeras laikā ir aizvadījis 29 cīņas, izcīnot uzvaras visās no tām.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu