Daugaviņš turpina uguņot arī "Vitjaz" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja, taču "bullīšos" nebija sekmīgs, nespējot glābt Maskavas apgabala "Vitjaz" no neveiksmes.

"Vitjaz" viesos ar 2:3 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 0:1) "bullīšos" zaudēja Nursultanas "Baris".

Daugaviņam "Vitjaz" komandā bija otrs lielākais spēles laiks - 24 minūtes un 23 sekundes. Šajā laikā viņš pirmajā periodā rezultatīvi piespēlēja "Vitjaz" pirmajos vārtos, bet spēles 34.minūtē uzbrucējs vārtsargu pārspēja, spēlējot mazākumā.

Latvijas izlases uzbrucējs arī nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Viņš šosezon 31 spēlē guvis deviņus vārtus un 18 reizes rezultatīvi piespēlējis, kas Daugaviņu "Vitjaz" komandā padara par otru rezultatīvāko hokejistu.

Abas komandas pamatlaikā spēlēja neizšķirti, bet arī papildlaikā vārti netika gūti, kā rezultātā nācās aizvadīt pēcspēles soda metienu sēriju, kurā Daugaviņam tika uzticēts trešais mēģinājums.

Uzbrucējs nebija sekmīgs, bet mājiniekiem uzvaru pēdējā metienu sērijā atnesa Fils Varone.

"Vitjaz" ar 33 punktiem 33 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto pozīciju un no "play-off" zonas atpaliek par vienu punktu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu