Ko karaliene Elizabete II Ziemassvētkos dāvina saviem darbiniekiem?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karaliene Elizabete II
Karaliene Elizabete II Foto: Reuters/ScanPix

Pirmo reizi savu daudzo valdīšanas gadu laikā Lielbritānijas karaliene Elizabete II ir atcēlusi tradicionālo Ziemassvētku pasākumu, kurā viņa kopā ar saviem darbiniekiem bauda svētku mielastu, taču apdāvināšanās tradīcijai ierobežojumi netraucē, vēsta portāls "RusTVNET".

Bekingemas pils ir nākusi klajā ar publisku paziņojumu, ka ikgadējais svētku mielasts un dāvanu pasniegšanas pasākums, kas parasti notiek Adventes laikā, šogad nenotiks.

Karaliene Elizabete II mīl Ziemassvētkus un katru gadu dāvina dāsnas dāvanas saviem uzticamajiem darbiniekiem.

Parasti tās ir jaukas, personīgas dāvanas - dārglietu kastīte, foto rāmis ar saņēmēja iniciāļiem, sāls un piparu trauciņš, skaista apsveikuma kartīte vai kas tamlīdzīgs. Darbinieki, kuri nevēlas specializētas dāvanas, var saņemt kuponus populāros Lielbritānijas veikalos.

Pasākumā parasti tiek pasniegts karalienes iemīļotais Ziemassvētku pudiņš un šampanietis. Karaliene maksā par dāvanām no sava personīgā maciņa. Katru gadu viņa dāvanās iztērē desmitiem tūkstošu eiro, lai tikai iepriecinātu savus darbiniekus.

Protams, šogad neviens nepaliks bez dāvanām - Viņas Augstība apsveiks visus pa pastu, taču nebūs īpašo svētku vakariņu, kuras katru gadu nepacietīgi gaida karaļnama darbinieki.

Šogad 94 gadus vecā karaliene Ziemassvētkus pavadīs kopā ar savu vīru, 99 gadus veco princi Filipu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu