Rita Ora jau otro reizi pārkāpj Covid-19 ierobežojumus, neievērojot pašizolāciju pēc atgriešanās no ceļojuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ Scanpix

Britu dziedātāja Rita Ora novembra beigās sarīkoja greznu dzimšanas dienas ballīti, par ko atvainojās sociālajos tīklos. Tagad popzvaigznei nācās atvainoties atkārtoti, jo mūziķe nesen atgriezās no ceļojuma Ēģiptē, tādēļ svinību laikā Orai bija jāatrodas pašizolācijā.

21. novembrī dziedātāja ar privātu lidmašīnu devās uz Ēģipti, lai uzstātos kādā pieczvaigžņu viesnīcā Kairā. Zināms, ka pasākumu apmeklēja arī Ēģiptes prezidents. Par uzstāšanos zvaigznei samaksāja ievērojamu naudas summu, kas pārsniedz 100 000 mārciņu.

30 gadus vecā dziedātāja atgriezās Lielbritānijā nākamajā dienā, un pēc noteikumiem sievietei bija jāievēro 14 dienu pašizolācija. Tā vietā Ora sarīkoja dzimšanas dienas ballīti kādā Londonas restorānā, uz kuru ieradās 30 cilvēki, par ko zvaigzne iepriekš jau atvainojās.

Dziedātāja "Instagram" publikācijā rakstīja: "Nesen devos uz Ēģipti, lai uzstātos slēgtā pasākumā kādā privātā uzņēmumā. Mēs ievērojām nepieciešamos pasākumus, ko pieprasa Ēģiptes valdība, un veicām Covid testu, kas bija negatīvs.

Atgriežoties Lielbritānijā, man bija jāievēro valdības ieteikumi un jāatrodas pašizolācijā. Kā jūs zināt, es to nedarīju, un... es atkal atvainojos publiski.

Lai gan zinu, ka atvainošanās vārdi no popzvaigznes, it īpaši tādas, kura pārkāpusi noteikumus, kā es, nenozīmē daudz, saprotu, ka, iespējams, kāds vēlēsies sekot manam piemēram.

Mans vēstījums viņiem ir vienkāršs – lūdzu, nevajag. Vainas izjūta un kauns, ar ko dzīvoju šo pēdējo nedēļu par savu pieļauto kļūdu, nav tā vērts. Tā vietā turpiniet ieklausīties valdības ieteikumos, Nacionālā veselības dienesta varoņos un ievērojiet noteiktos ierobežojumus," vēstīja Ora.

Mūziķe apgalvoja, ka "cer kādu dienu atmaksāt Nacionālā veselības dienesta varoņiem, kā arī sabiedrībai, kas gadu gaitā devusi viņai tik daudz atbalsta".

Dziedātāja arī pastāstīja, ka veikusi atkārtotu Covid-19 testu, kas bijis negatīvs.

Papildus atvainošanās publikācijai Ora apgalvoja, ka saņemto naudu par priekšnesumu ziedos labdarībai, un piedāvāja samaksāt sodu 10 000 mārciņu apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu